8 додаткових угод вклав «Кремінь» на розробку документації з реконструкції стадіону

29.01.2019, 09:33 Переглядів: 3 686 Коментарів: 3

 

Продовження строку дії договору переносили кілька разів

Футбольний клуб «Кремінь» уклав 8 додаткових угод на розробку документації на реконструкцію стадіону «Кредмаш» на вулиці Гагаріна. Останні відповідні зміни в договорі з ТОВ «Інститут Градпроект» від 24 квітня 2017 року внесли наприкінці минулого року - 27 грудня 2018 року. Ці зміни пов'язані з відтермінуванням надання повної документації з реконструкції стадіону.


  


Згідно з додатком до договору, замовнику (МФК «Кремінь» - ред.) у друкованому та електронному виді проектно-кошторисну документацію на реконструкцію комунального стадіону на вул. Гагаріна, 26-а в повному обсязі мають надати у березні 2019 року.


 
 


Як пояснив «Кременчуцькому Телеграфу» директор МФК «Кремінь» Андрій Недяк, крайній термін надання позитивного експертного звіту - березень, проте є можливість, що його представлять вже у лютому.


Розробка документації на реконструкцію стадіону на вулиці Гагаріна коштує 319 330 грн, близько 200 тисяч гривень вже витратили на експертизи з відеонагляду, пожежної безпеки та блискавкозахисту.


Результати екологічної експертизи вже опублікували в останньому номері газети «Вісник Кременчука». Оскільки стадіон знаходиться в середині житлового масиву, виділення забруднюючих речовин в атмосферу не передбачається. Однак, при проведенні спортивних змагань стадіон може бути джерелом звукового впливу. Розрахунки рівнів очікуваного звукового тиску нижче допустимих значень по всіх середньо геометричних чистотах октавної смуги, тобто стадіон не робить шкідливого шумового впливу на кордоні найближчої житлової забудови та школи, що задовольняє нормативним санітарним та екологічним вимогам.


- Реконструкція комунального стадіону передбачена у чотири черги та полягає в будівництві наступних об'єктів: футбольне поле розміром 112х70 метрів з натуральним покриттям, дренажною системою і системою автоматичного поливу, бігових доріжок з новим наливним покриттям, північно-східної трибуни на 1727 посадочних місць, південно-західної трибуни на 3334 посадочних місця з навісом й підтрибунним приміщенням. - йдеться у повідомленні.


 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 3

0
29 січня 2019 16:07

Что-то мне кажется,что толку не будет с этой реконструкцией(


2 0
0
29 січня 2019 19:13

Главное, чтобы кто-то не захотел нагреть себе руки на этой реконструкции, а потом ни денег, ни стадиона. Читаем - 200 000 грн. ушло на т.н. "экспертизы": ладно пожарная (хотя сколько же на эту составляющую ушло?) и видеонаблюдения (?!) с молниебезопасностью (а на это сколько ушло?). Самое смешное - экологическая - стадион на этом месте построили еще до войны, а потом восстановили и модернизировали. По всем нормам он последние лет 60 соответствовал, а теперь все по новому начали измерять. 


0 0
103
29 січня 2019 20:39

Цитата: еликий Гэтсби

Главное, чтобы кто-то не захотел нагреть себе руки на этой реконструкции, а потом ни денег, ни стадиона. Читаем - 200 000 грн. ушло на т.н. "экспертизы": ладно пожарная (хотя сколько же на эту составляющую ушло?) и видеонаблюдения (?!) с молниебезопасностью (а на это сколько ушло?)...

 

На порталі державних закупівель в системі Prozorro можна перевірити. Так на виготовлення проектної документації: автоматичної пожежної сигналізації, блискавкозахисту - 80 819,49 грн, а на відеоспостереження - 55 556,77 грн. 


0 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх