У перший день нового року футбольний клуб «Гірник-Спорт» змінив головного тренера

2.01.2019, 08:01 Переглядів: 2 470

 

Попередній головний тренер Сергій Пучков попрацював з клубом рівно 2 роки

1 січня 2019 завершилося співробітництво футбольного клубу «Гірник-Спорт» з головним тренером Сергієм Пучковим, який пропрацював з клубом протягом двох років. Про це повідомляє прес-служба футбольного клубу з Горішніх Плавнів. 



З нового року головним тренером «Гірник-Спорту» є 41-річний Володимир Мазяр, який у своїй тренерській кар'єрі має досвід роботи в таких клубах як «Сталь» (Кам'янське), «Верес» (Рівне), «Рух» (Виннники). Останнім місцем роботи Володимира Мазяра був «Акжайик» (Казахстан).


За час тренерської діяльності Володимир Мазяр ставав срібним та бронзовим призером Першої ліги (2014/15 і 2016/17 сезони відповідно), а також двічі срібним призером другої ліги (2013/14 і 2015/16 сезони).


Що стосується ігрової кар'єри Володимира Мазяра, то він діяв на позиції нападника і є вихованцем львівського футболу. Після вдалих сезонів в нижчих лігах українського чемпіонату, Володимир Мазяр привернув увагу селекціонерів київського «Динамо», куди його запросили й він виступав переважно в другій і третій столичній команді, вигравши з «Динамо-2» турнір Першої ліги.


Далі в його кар'єрі були полтавська «Ворскла» і «Дніпро», з яким виграв бронзові медалі чемпіонату України. За підсумками 1999 року був включений в список 33-х кращих футболістів України.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх