«Міськсвітло» закупить другу партію світлодіодних вуличних світильників у того самого ФОПа

28.12.2018, 07:01 Переглядів: 3 901

 

Наприкінці листопада «Міськсвітло» уклало договір з ФОП Ян Юйшунь на закупівлю 420-ти вуличних світлодіодних світильників на майже 2 млн гривень. Наприкінці грудня «історія» повторилася – той самий ФОП має продати 415 ліхтарів за 1,5 млн гривень

26 грудня 2018 року комунальне підприємство «Міськсвітло» уклало договір с фізичною особою-підприємцем Ян Юйшунь на закупівлю світлодіодних консольних світильників для зовнішнього освітлення. Про це стало відомо з порталу публічних закупівель «Прозорро».


Відповідний ФОП виграв право продати «Міськсвітлу» ліхтарі на тендері. На аукціоні продавець запропонував найнижчу ціну за лот.


 


У результаті, відповідно до договору, ФОП має поставити покупцеві 415 світильників. Ціна одного ліхтаря – 3 тис 587 гривень. Уся партія коштує 1 млн 488 тисяч 771 гривня.


 


Нагадаймо, це вже друга закупка «Міськсвітлом» вуличних світлодіодних світильників за останні два місяці. Наприкінці листопада комунальне підприємство підписало договір на закупівлю 421 вуличного світлодіодного світильника. У «листопадовій» закупівлі один світильник обійшовся у 4 тисячі 650 гривень. Загалом за 421 штуку мають заплатити 1 млн 957 тис 650 гривень.

Автор: Євгенія Каблучка Джерело фото: Прозорро
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх