Що почитати зранку: любов, щастя, історія України та дивна знахідка

15.12.2018, 09:35 Переглядів: 2 655

Спеціально для читачів ТЪ, бібліотекар відділу абонемента ЦМБ ім. Горького Наталія Манжеліївська підготувала чергову добірку зимових книжкових новинок

   

  

Робін Шарма «Святий, Серфінгіст і Директор».

Це потужна суміш глибокої мудрості та практичних життєвих уроків, яка допоможе вам розпочати зовсім нову сторінку свого життя. Написана у формі захопливого оповідання, ця незвичайна книга містить низку професійних і, як засвідчив час, дієвих рекомендацій стосовно того, як, повною мірою виявивши найкращі свої риси та природні здібності, знайти справу свого життя і стати щасливою людиною.

Элис Петерсон «Все ради любви».

Джен Уайлд считает себя счастливой, ведь у нее есть прекрасная дочь Айла, джек-рассел-терьер Спад, дом дедушки с бабушкой у моря, где ей всегда рады, и любимая работа в успешной фирме по продаже недвижимости. Но все идет наперекосяк, когда директором компании становится Уорд Меткалф. Отношения с боссом не задаются с самого начала. И только один случайный вечер все меняет.

  
 

«Лицарі Дикого Поля» Ярослави Дегтяренко.

За зізнанням Ярослави, їй ніколи й на думку не спадало стати письменником, але праця над цим романом змінила її життя та «подарувала її душі крила».

Це роман про кохання, але не тільки – він правдиво та в подробицях висвітлює історичні події , показує читачу Україну, таку, якою її бачили, мабуть, лише вчені-історики. Описані цікаві та маловідомі факти з історії, зображено звичаї, побут, складні суспільні відносини нашого народу.

Персонажі роману – прості українці тієї епохи, які хотіли спокійно жити, кохати, мати сім’ї, дітей, але яким довелося виборювати своє право на гідність та свободу.

 

Кэтрин Стедман «Опасная находка».

Эрин мечтала о медовом месяце на Бора-Бора. Но вместо райского отдыха им с мужем пришлось стать участниками смертельно опасного приключения. И все из-за сумки, которая зацепилась за их лодку. Там оказались пачки денег, бриллианты, пистолет и телефон с флешкой. Пара решает оставить находку себе. Позже Эрин обнаруживает на телефоне голосовое сообщение, в котором некто требует вернуть флешку в обмен на два миллиона евро. Но флешка пропала…

 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх