Активісти пригрозили прокурору, якщо той не відзвітує про хід розслідування «Антимайдану», вони йдуть до генпрокурора Луценка

12.12.2018, 17:47 Переглядів: 3 592

 

Керівник місцевої прокуратури Кременчука Дмитро Демченко не з'явився на сесію Кременчуцької міської ради

Керівник місцевої прокуратури Кременчука Дмитро Демченко не з'явився на сесію Кременчуцької міської ради щоб роз'яснити як просувається розслідування у справі «Антимайдану». Після цього активісти пригрозили прокурору, якщо той не відзвітує про хід розслідування, вони йдуть до генпрокурора Юрія Луценка.


Міський голова Віталій Малецький заявив, що надсилали телефонограму в прокуратуру, проте керівник місцевої прокуратури навіть у письмовому вигляді не надіслав відповідь у секретаріат ради.


Депутат Руслан Ульянов запропонував надіслати звернення до обласної та Генеральної прокуратури, що керівник місцевої прокуратури Кременчука ігнорує важливі питання, ні сам не з'явився й нікого не направив.


Активіст Юрій Крамаренко зазначив, що хочуть почути від прокурора що було зроблено, що зараз робиться й коли винні будуть притягнені до відповідальності.


- Ми пам'ятаємо хто і що робив. Давайте йти в правильному руслі, але якщо силові структури не хочуть працювати, то не доводьте до того, щоб ми брали це в свої руки, - зазначив Юрій.


Ілля Баранник розповів, що під час Революції гідності, йому не було ще 18 років, коли він разом з іншими допомагав здобувати незалежність, коли у той же час з Кременчука відправлялися автобуси з “тітушками”.


- У мене питання до правоохоронних органів. Чому досі не покарані люди, які організовували виїзд “тітушок” з нашого міста? Чому верхівка “Партії регіонів” у Кременчуці не на лаві підсудних, а у сесійній залі, - з риторичним запитанням звернувся Ілля.


Ще один учасник Революції гідності Іван Балацький додав:


- Ми вимагаємо притягнути до відповідальності осіб, які затягнули розслідування дій “Антимайдану”. Якщо наші звернення і запрошення депутатів не беруться до уваги прокурора ми знайдемо вихід на Генерального прокурора Юрія Луценка, й будемо особисто просити про звільнення прокурора Кременчука.


27 депутатів Кременчуцької міської ради проголосували за, щоб заслухати інформацію керівника кременчуцької місцевої прокуратури про хід та результат розслідування під час акції суспільно-політичного протесту 21 лютого 2019 року (на наступній сесії), проте його чекають й завтра 13 грудня.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх