Тверк та мінус 45 кг: кременчужанка заради чоловіка взяла участь у шоу «Цієї миті рік потому»

12.12.2018, 17:02 Переглядів: 6 099

 

Героїня також заявила, що головне - поставити мету і рухатися до неї всупереч всьому


35-річна Аліна Безкровна з Кременчука стала учасницею проекту «Цієї миті рік потому» на СТБ. Жінка зізналася, що через 10 років шлюбу пристрасть в їх відносинах з чоловіком почала згасати, щоб повернути колишній вогонь, вона вирішила схуднути та навчитися танцювати тверк.


- Ми в шлюбі вже 10 років, я люблю свого чоловіка, і він любить мене, але пристрасть вже не та... Одного разу ми дивилися ролик в інтернеті, на якому дівчата танцювали тверк. І я побачила, що йому дуже сподобався цей танець. Тому я вирішила поставити собі за мету - схуднути і навчитися танцювати тверк, - розповіла кременчужанка.


 


Аліна зізналася, до заміжжя важила 80 кг, а після почала набирати зайву вагу і незабаром зрозуміла, що поправилася на цілих 40 кг. 


- Я важу більше чоловіка і на його тлі виглядаю старшою. На роботі одного разу у мене запитали: «Це твій син?». Я хочу, щоб біля мого чоловіка була струнка і красива жінка, - розповіла кременчужанка. 


Аліна схудла на 45 кілограмів і дуже задоволена своїм результатом.


- Я відразу пішла на заняття. Я дуже комплексувала, бо всі дівчатка навколо стрункі, а я - ні ... Тому ставала в куточку. Але я щаслива, що зустріла свого тренера, який навчив мене не тільки тверку, але і любові до себе , - додала кременчужанка.


 


Крім тренувань Аліна Безкровна активно займалася в тренажерному залі, плавала в басейні й дотримувалася правильного харчування. Героїня також заявила, що головне - поставити мету і рухатися до неї всупереч всьому.


Автор: Альона Душенко Джерело відео: СТБ
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх