Близько 2 годин волейболісти «Нафтохіміка» зі збірною України визначали сильнішого

10.12.2018, 17:28 Переглядів: 2 937

  

Після важкої гри з кременчужанами збірна України з волейболу U-15 вилетіла до Вірменії

Волейбольна команда «Нафтохімік» з Кременчука стартувала у 2 лізі чемпіонату України. У 1 турі кременчужани зіграли з НУБІП (Національний університет біоресірсів і природокористування) та збірною України U-15.


У першій грі чемпіонату кременчужани перемогли НУБІП у всіх трьох партіях. А от в матчі зі збірниками «Нафтохіміку» прийшлося пововтузитися. Гра тривала близько 2 годин - 1.40. В 5 партіях з перемінним успіхом суперники брали гору: 1 партія за збірною, 2 - за «Нафтохіміком», 3 - виграли збірники, 4 - за кременчужанами, 5 - з різницею в 2 м'ячі була за збірною. У підсумку «Нафтохімік» програв лише в 2 м'ячі наймолодшій збірній України, яка після змагань вилетіла до Вірменії.


 


13-16 грудня у Вірменії збірна України U-15 поміряється силами з однолітками з Польщі, Росії, Естонії, Латвії, Литви, Білорусі, Грузії та самої Вірменії. Переможець цих баталій отримає пряму путівку до фінального раунду чемпіонату Європи.


  


Начальник команди та головний тренер ВК «Нафтохімік» Денис Хрокало розповів, що емоції від початку старту чемпіонату позитивні, команда в боротьбі з сильними суперниками переглянула слабкі й сильні сторони.


- Перший суперник - НУБІП, добра й рівна команда, яка непогано себе проявила, проте 1 партія переломила хід гри. Збірна U-15 хороше підростаюче покоління, вони мабуть сплять з м'ячем. Видно як організований тренувальний процес, гравці чітко виконують настанови тренера, хоч хлопцям по 15 років вони добре сформовані як гравці, - зазначив Денис Хрокало.


За словами тренера, взяти 1 очко у збірної все-таки досягнення, проте осад залишився. Коли розумієш, що маєш можливість виграти 2 гри, але не вистачає досвіду, адже суперник, роблячи трохи менше помилок, вириває перемогу.


Попереду в «Нафтохіміка» гра в чемпіонаті Кременчука й підготування до наступного туру чемпіонату України, який відбудеться 15-17 лютого. В планах команди вихід у фінальну четвірку, а для цього необхідно вигравати у суперника.


Результати 1 туру

 


Турнірна таблиця

 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх