Від сьогодні розпочнуться масштабні навчання резервістів

3.12.2018, 07:15 Переглядів: 4 127

Проведуть збори, як у складі бригад (до 15 діб) так і у складі навчальних центрів (до 20 діб)

У зв'язку з оголошеним в 10 областях України воєнного стану, від сьогодні, 3 грудня розпочинається цикл масштабних заходів з резервістами та військовозобов’язаними. Про це повідомляє Управління зв'язків з громадськістю Збройних Сил України.


- Однією зі складових підготовки Збройних Сил України до відсічі збройної агресії є підготовка людських резервів. З цією метою з 3-го грудня розпочинається цикл масштабних зборових заходів з резервістами та військовозобов’язаними, - йдеться у повідомленні.


Збори проведуть як у складі бригад (до 15 діб), так і у складі навчальних центрів (до 20 діб). Таким чином передбачається, що всі зборові заходи будуть завершені до початку Новорічних свят. 


Водночас, заходи мобілізації проводитимуться лише у випадку відкритої агресії, але в такому разі до Збройних Сил України призиватимуться не лише ті особи, які перебувають на зборах, а й усі резервісти та військовозобов’язані, які приписані до комплектування Збройних Сил України.


Крім того, як і передбачено Стратегічним замислом застосування Збройних Сил України, наразі у визначених областях України тривають організаційні заходи створення Територіальної оборони та непорушних запасів.


В областях, у яких запроваджено воєнний стан, передбачається проведення масових зборів з військовозобов’язаними територіальної оборони тривалістю до 10 діб. Під час них буде проведено бойове злагодження бригад та батальйонів територіальної оборони з метою підготовки до захисту своїх областей, наголошують у Міноборони.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх