Щонайменше 4 снаряди випустили по українських кораблях

30.11.2018, 08:16 Переглядів: 3 183

 

«Подскажите расход «карандашей»: СБУ опублікувала аудіозапис де чутно перемовини російських військових льотчиків, хто стріляв 25 листопада по українським кораблям в Керченській протоці

Служба безпеки України опублікувала аудіозапис, на якому, як стверджується, чутні переговори російських військових льотчиків, які стріляли 25 листопада по українським кораблям в Керченській протоці. Запис доводить, що російські літаки і вертольоти цілеспрямовано випустили по українським кораблям щонайменше 4 ракети. Про це повідомляє прес-служба Служби безпеки України.


На записі ймовірно пілоти російського літака Су-30 і вертольотів Ка-52 говорять з диспетчерами про те, що вони "відпрацювали" по кораблям і використовували для цього "олівці" - маються на увазі ракети. 2 ракети були випущені з літака і ще 2 - з вертольота.


- Ці перемовини не залишають жодного сумніву, що російське військове керівництво свідомо віддавало наказ на застосування зброї проти українських кораблів, ? наголосив заступник Голови Служби Олег Фролов.



Українські кораблі стали мішенню, на яких російські вояки відпрацьовували свої навички застосування різних видів зброї.


- Українські військовослужбовці вижили дивом, адже зазнали з боку агресора шести різних видів нападу, – підкреслив заступник Голови СБУ.


Російський винищувач СУ-30 здійснив бойове застосування двох ракет проти українських кораблів. Дві ракети випустив і розвідувально-ударний гелікоптер КА-52. Росіяни також застосували великокаліберне корабельне озброєння.


- Вогонь вівся саме по рубці, де знаходилися українські моряки, ? зазначив Олег Фролов.


Російським кораблем «Дон» Прикордонного управління ФСБ РФ був здійснений таран українського малого буксиру «Яни Капу». Потім відбувся штурм українських кораблів російським спецназом із застосуванням фізичного насильства до наших моряків. 


Уже оголошено про підозру восьми представникам Прикордонної служби ФСБ та Збройних сил Російської Федерації, які віддавали та виконували злочинні накази щодо нападу на українських моряків. Серед них контр-адмірал та віце-адмірал прикордонного управління ФСБ.


Автор: Альона Душенко Джерело відео: Служба безпеки України
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх