Лондонський «Арсенал» не полетить до Полтави

27.11.2018, 11:43 Переглядів: 4 254

 

УЄФА прийняло рішення щодо проведення матчу «Ворскли» у зв'язку з воєнним станом

В УЄФА прийняли рішення не переносити футбольні матчі у зв'язку з введенням військового стану на частині територій України. Союз європейських футбольних асоціацій не бачать причин для перенесення матчу футбольної Ліги Європи з Полтави. Гра 5 туру групового етапу між "Ворсклою" та "Арсеналом" відбудеться у четвер, 29 листопада, о 20:00.


- Як і в усіх матчах змагань УЄФА, усі необхідні заходи безпеки будуть вжиті клубом-господарем та місцевими органами влади, щоб забезпечити безпеку та впевненість уболівальників. Ми не маємо додаткових коментарів, - йдеться у повідомленні УЄФА. 


 


Згідно з інформацією англійського видання The Sun, футболісти лондонського "Арсеналу" вирішили відмовитися від прямого польоту до Полтави. Літак з командою вилетить з лондонського аеропорту Лутон вже сьогодні, 27 листопада, та приземлиться у Міжнародному аеропорту "Харків". Надалі підопічні Унаї Емері їдуть автобусом до Полтави.


Дорога на матч Ліги Європи та повернення до Лондону загалом може зайняти рекордні для англійців 14 годин.



 


Ще домашні матчі єврокубків ще належить провести "Шахтарю" (12 грудня) та "Динамо" (13 грудня). Проте Харківська область входить до списку введення військового стану в разі повномасштабного вторгнення російських військ на територію України.


Нагадаємо, що 26 листопада президент України Петро Порошенко підписав указ про введення на частині територій України воєнного стану терміном на 30 днів. Указ глави затвердили ввечері депутати Верховної Ради. 


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх