«Всім приготуватися. Як чути?»: 24 листопада загальнонаціональна хвилина мовчання

24.11.2018, 07:39 Переглядів: 3 385

 

Кременчужани також долучаться до вшанування жертв геноциду українського народу. Також у 85-річницю Голодомору Україна ділиться хлібом з тими, хто цього потребує

24 листопада о 16.00 загальнонаціональної хвилини мовчання та всеукраїнської акції «Засвіти свічку». Кременчужани також долучаться вшанування - на площі Незалежності з лампадок викладуть хрест й пом'януть хвилиною мовчання тих кого заморили голодом, тих у кого забирали останній ломтик хлібу.


Вшановуючи 85-роковини Голодомору-геноциду та кожного із жертв цього злочину, Україна сьогодні ділиться хлібом з тим, хто цього потребує. Згідно з указом Президента України з метою сприяння подоланню голоду в Єменській Республіці, Республіці Судан, Демократичній Республіці Конго Україна надасть гуманітарну допомогу цим республікам.


Саме з 16 години на підвіконнях кожної родини з'являться свічки пам'яті. "Де б ти не був - вшануй" з таким закликом звертається Міністерство інформаційної політики України та Український центр національної пам'яті. Для когось це кілька секунд на передовій, для когось перед футбольним поєдинком або правоохоронцям в дорозі, а для когось в стінах російської в'язниці.


Ми пам’ятаємо жах 1932-1933-го і достатньо сильні, щоб захищати свою незалежність із зброєю в руках. Тому гасло цьогорічної інформаційної кампанії до 85 роковин Голодомору "Ми пам’ятаємо! Ми сильні!"



Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх