Кременчуцькі активісти подали в суд на Полтавську облраду, щоб скасувати рішення по надрових питаннях

20.11.2018, 14:04 Переглядів: 2 025

Мова йде про спецдозволи, які облрада погодила для видобутку газу та нафти фірмі, яку пов’язують з російським підприємцем

Громадська організація «Кременчуцький антикорупційний центр» подала в суд на Полтавську облраду. Вимагають визнати протиправним та скасувати рішення облради щодо погодження видобутку газу та нафти фірмі «Іст Юроуп Петролеум», яку пов’язують з російським підприємцем Павлом Фуксом.


За словами ГО, планують подати позов щодо 14 спецдозволів на видобуток нафти і газу. Але поки почали з одного об’єкту, з Миргородського району.


- Якщо хочемо відпочити, ми їдемо в Миргород попити воду. Якщо там не стане води, то це вплине на нас кожного, - пояснила представниця ГО Оксана Гуйда.


Як розповіла юристка громадської організації, на початку листопада подали документи до Полтавського окружного адміністративного суду. Але, оскільки позивачем виступає громадська організація, суддя винесла ухвалу щодо усунення недоліків, а саме обґрунтувати законні порушення інтересів громадської організації. Тож позивач обґрунтував свій позов та в четвер надав до канцелярії документи для виконання ухвали.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх