Маршрутки в Кременчуці на деякий час стали «привидами»

11.11.2018, 16:02 Переглядів: 5 296

 

Кременчужани не мали можливості відстежувати рух маршруток

В infobus минулого тижня не можна було простежити рух маршруток у Кременчуці. 


За словами мера, керівники маршрутів особисто написали в пояснювальних, що фірма, яка їх обслуговує, не забезпечує всіма сервісними процедурами, тому по три місяці доводиться чекати спеціалістів з налаштування.


- Фірма, яка надає таку послугу одна з небагатьох, яка має мобільний інтернет. І той сервіс infobus, який безкоштовно надається для громади. Є проблема особисто водіїв, які вимикають та виводять з ладу. Ще є проблема, коли на маршрут виходять 240 маршруток, то в infobus одночасно відображаються лише 150-170 маршруток. Ситуації бувають різні, тому спеціалісти виїжджають на місце, - додав Руслан Івашина.


Зараз йдуть перемовини, щоб запровадити нові тролейбуси GPS-датчиками, аби кременчужани, стоячи на зупинці, могли не лише простежити рух тролейбусів, а й придбати електронний квиток.


- Є пропозиція з ПриватБанком налаштувати нові тролейбуси системами, які на мобільному телефоні через додаток можна відстежувати. Ти бачиш тролейбус, який під'їжджає до зупинки й можна вже придбати білет. Можливо це частково змінить проблему, коли люди на маршруті побачать тролейбус і розумітимуть, що маршрутку можна пропустити й зачекати. Розуміючи, що за 2-3 хвилини під'їде тролейбус вже з купленим квитком, - зазначив мер.


Нагадаємо, що GPS-обладнання в громадському транспорті планували ще наприкінці 2017 року, але у зв'язку з браком коштів на зарплату та електроенергію, рішення відклали на 2018 рік. Як бачимо, цього року коштів також не вистачило на обладнання тролейбусів GPS-датчиками.


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх