У Кременчуці учні заходять в школу №12 не через парадний вхід, щоб не поламати квіти

9.11.2018, 12:33 Переглядів: 8 750

 

Насправді причин ще більше

У школу №12, що знаходиться на Молодіжному, учні та вчителі заходять не через парадний, а через додатковий вхід. Про це написали в інстаграм-акаунті «Телеграфа» під постом про відкриття ганку в школі №19.


 


Користувачі повідомили, що у вузькому проході відбувається штовханина. Крім того, був коментар про ймовірну травму, яка сталася біля головних дверей: вчителька нібито травмувалася, користуючись парадним входом. Тож через це головний вхід закрили, тому що оцінили його як небезпечний.


«ТелеграфЪ» пішов у школу №12 щоб перевірити, чи справді всі заходять через бокові двері. Справді, простоявши протягом 10-ти хвилин біля школи, учні та вчителі заходили саме через бокові двері.


Директор школи Сергій Івановський підтвердив, що парадний вхід закритий. Як стало зрозуміло з його слів, він не бачить проблеми в тому, що всі користуються боковими дверима.


- Йде бабуся та дідусь, і ведуть одну внучку. І несуть два портфелі. На перерві нормально все, немає ніякої «давки». Стоять скрізь чергові. А там просто квіти стоять (всередині школи напроти парадних дверей – ред.), щоб не  відбили їх, не поламали. Однаково, що туди вхід, що там. Так там ще й сходи, якщо зима, там слизько буде. А зараз нормально заходять. Це батьки самі роблять таку штовханину, - пояснив директор. - Яка різниця, в які двері заходити?


До того ж, за словами чоловіка, на боковому вході сходинок мало, тож учням початкової школи легше їх долати. У свою чергу, щоб зайти в парадний вхід, варто пройти 12 сходинок.


Головні двері, як повідомив директор, відкривають на свята.


Щодо ймовірного травмування вчительки, Сергій Івановський назвав цю інформацію наклепом. Та додав, що цього ніколи не було.

Теги: школьники
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх