4 жінок-арбітрів вперше в Україні обслуговували футбольний матч: пощастило «Ворсклі»

5.11.2018, 14:04 Переглядів: 4 063

  

Історична подія відбулася у Полтаві

Жіноча бригада арбітрів вперше в історії Української Прем'єр-ліги обслуговувала футбольний матч. Матч у Полтаві між «Ворсклою» та «Львовом» обслуговувала суддівська бригада під керівництвом Катерини Монзуль, а також помічниць Марини Стрілецької, Олександри Ардашевої та Анастасії Романюк, які провели гру без особливих недоліків.


 


Матч пройшов під диктовку полтавців. «Ворскляни» реалізувати свої 2 моменти: на 19 хвилині Павло Ребенок відправив м'яч у сітку порожніх воріт, а через 20 хвилин Якубу подвоїв рахунок - 2:0.


 


Катерина Володимирівна Монзуль (5 липня 1981, Харків) - український футбольний арбітр. Перша жінка-арбітр в Україні, яка потрапила в елітну категорію арбітрів ФІФА та перша жінка-арбітр, яка обслуговувала матчі прем’єр-ліги України. Судила фінал жіночої Ліги чемпіонів 2013/14 «Тюресо» - «Вольфсбурґ» (однією з асистенток була Наталія Рачинська) і фінал жіночого чемпіонату світу 2015 США - Японія (однією з асистенток була Наталія Рачинська). Міжнародна федерація футбольної історії та статистики назвала Монзуль найкращою жінкою-арбітром світу 2015 року.


 


Матч юнацьких команд «Ворскли» та «Львова» U-21 також обслуговувала жіноча четвірка арбітрів. Тут також перемогли полтавці, але з рахунком - 3:2.


 


Нагадаємо, що кременчужанам також щастить, коли матч обслуговують жінки-арбітри. Так, двоє жінок-арбітрів принесли вдачу «Кременю» в матчі з «Миколаєвом-2», де «синьо-білі» перемогли з рахунком - 1:0.


Автор: Альона Душенко Джерело фото: Олег Дубина, ФК "Ворскла"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх