Від гранати у Києві загинув військовий, який служив у Кременчуці

3.11.2018, 10:35 Переглядів: 7 091

  

Три тижні тому чоловік переїхав до Києва й планував одружитися 

Вчора, 2 листопада, у столиці загинув 24-річний нацгвардієць Ігор Колотій з Полтавської області. Тіло хлопця знайшли вранці у спальному районі на околиці Києва просто на газоні, про це йдеться в сюжеті ТСН. Зясувалося, що молодий військовослужбовець переїхав до столиці з Кременчука і скоро мав одружитися. 


На припаркованих авто кров, але слідів осколків не видно. Із сусідніх будинків жертви ніхто не знає. Та й вибух мало хто чув. Лише поліція уточнює: граната розірвалася під чоловіком. Провадження відкрили за статтею «вбивство» з додатковою кваліфікацією «самогубство».


- Вилучили металеві рештки вибухового пристрою, які відправили для проведення експертизи. Але попередньо уже можемо говорити про те, що чоловік підірвався на гранаті. Особа загиблого встановлена. Це 24-річний уродженець Полтавської області, - кажуть у поліції.


ТСН з’ясувала - загиблого звали Ігор Колотій. Вивчав фізкультуру в педагогічному коледжі. Служив у Кременчуці в частині 3059 Національної гвардії. Товариші кажуть, три тижні тому він перевівся на службу до столиці. Винаймав квартиру і мав одружитися. Фото з дівчиною виклав на своїй сторінці вчора. Психолог військової частини приголомшений. Він знав Ігоря як оптиміста і гідну людину. Не вірить, що той укоротив собі віку гранатою.


«Ми з ним були разом в зоні операції об’єднаних сил.  Військовослужбовець перевівся з моєї військової частини уже тижнів три як. В листопаді місяці, в 20 числах, повинно було бути весілля», - каже військовий психотерапевт.


Колеги по службі нічого не чули про розбите серце Ігоря Колотія. Та й про інші життєві проблеми теж. Чому напередодні весілля 24-річний чоловік убиває себе, має з’ясувати поліція. І чи було це самогубство взагалі. 


Автор: Альона Душенко Джерело відео: ТСН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх