Крижані пригоди кременчуцьких фігуристів у Полтаві

30.10.2018, 17:02 Переглядів: 1 847

 

Або до чого тут найсильніша людина світу Василь Вірастюк

Кременчуцькі фігуристи привезли 9 призових місць з чемпіонату з фігурного катання Рoltava CUP autumn 2018. Змагання відбулися протягом двох днів з 27 по 28 жовтня у Полтаві. Для кременчужан це перші змагання в сезоні.


На змаганнях були представлені спортсмени віз 3 до 42 років. За словами тренера спортивного клубу з фігурного катання «Айсберг» Тетяни Дмитрович кременчужани завоювали 9 нагород: 7 - перших, 1 - друге, 1 - третє і 3 - четвертих.


 


При нагородженні фігуристів можна побачити найсильнішу людину світу Василя Вірастюка. Саме в цей час у Полтаві Василь Вірастюк з творчою командою презентували новорічну комедію.


«Пригоди S Миколая» - це історія про дорослішання, про віру в казку, про те, що дива можуть повернути життя на краще, подарувати радість, дружбу і кохання. Стрічка розповідатиме про пригоди другокласника Артема, чия сім’я щойно переїхала з великого міста до будинку у Карпатах. До Артема напередодні Дня Святого Миколая неочікувано з’являється сам Миколай. Насправді це злодій в костюмі чарівника. Хлопчику разом з сестрою-підлітком і місцевими дітлахами доводиться проявити справжню згуртованість, сміливість і винахідливість, аби перемогти злодія і врятувати справжнього Святого Миколая.


Автор: Альона Душенко Джерело фото: Спортивный клуб фигурного катания «Айсберг» г.Кременчуг Джерело відео: Dergkino Ukraine
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх