ЕкспериментЪ «Телеграфа»: чи можна в тролейбусах Кременчука розплатитися новими залізними гривнями

29.10.2018, 17:03 Переглядів: 6 070

 

Ми взяли 12 гривень «залізним» номіналом та здійснили 6 поїздок у кременчуцькому електротранспорті. Чи успішною була ця подорож, або ж нас зі скандалом висадили на зупинці читайте далі у матеріалі

Влітку до редакції звернулася кременчужанка Лариса, яка поскаржилася на неможливість розплатитися в тролейбусі новенькими 2 грн у вигляді монети. Тоді жінку зі скандалом висадили на зупинці громадського транспорту.


  

 

Минуло кілька місяців і ми вирішили перевірити, чи змінилася ситуація у кременчуцьких тролейбусах. Ми взяли 5 монет номіналом у дві гривні та 2 монети по одній гривні, 6 разів прокатнулися на тролейбусах різних маршрутів і «свіжості».


 

 

 

Отже, в експерименті взяли участь тролейбуси за кількома маршрутами. Одну поїздку здійснили по маршруту №3Б «вул. Молодіжна - Крюківський міст», три короткі подорожі відбулися на тролейбусі №5 «Річковий вокзал - вул. Молодіжна», дві - по маршруту №1 «Річковий вокзал - Колісний завод».


   

 

У всіх тролейбусах кондукторки без зайвих запитань взяли оплату у вигляді гривневих монет. Лише в тролейбусі №3Б кондукторка уважно придивилася на гроші, які отримала як оплату за проїзд.


 

 

Сподіваємося, що така тенденція прослідковуєьться в усіх тролейбусах Кременчука і неприємні ситуації більше не повторяться.

А у вас виникали проблеми з оплатою новими монетами?

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх