«Мене обійшли двоногі», – полтавець Юрій Дмитренко завойовує 2 срібла на «Іграх Нескорених»

27.10.2018, 12:03 Переглядів: 2 783

  

Подвійне срібло нашого земляка на всесвітніх Іграх Нескорених

Всесвітні Ігри Нескорених (Invictus Games) тривають в австралійському Сіднеї. Серед учасників змагань у паралімпійському стилі боєць АТО з Полтавщини Юрій Дмитренко.


Юрій вже завоював «срібло» у метанні диска, показав результат 36,65 м. Пізніше полтавець виборов «срібло» у штовханні ядра з результатом 11,24 м. Українець посупився американцю Майклу Соузадосарма, який обійшов його майже на метр - 12,35 м.



- Кажуть що 4 і 2 місце найгірші. 4 я мав, і повністю з тим погоджуюсь. Щодо другого місця - навряд) Не вистачило сил після вчорашніх змагань показати свій кращий результат, але й 11,23 м вистачило для другого місця. А ще мене знову обійшов двоногий, той же що й вчора в метанні диску - американець Майкл, минулорічний чемпіон. Але якимось ми то ще виправимо, - написав на своїй сторінці в фейсбук Юрій Дмитренко.


 


На жаль, в стрибках у довжину результат в 4,23 метри не допоміг Юрію увійти в трійку кращих - лише 5 місце з 5. В змаганнях з плавання спортсмен показав не найкращий результат... 


 


... а в веслуванні на тренажерах не вистачило кількох балів, щоб завоювати «бронзу».



- Що ж, 4 місце – мабуть найгірше місце з усіх) І, мабуть, зайняти останнє 39 місце в категорії, були би не так прикро. Але все чесно, відмазки не приймаються, всі в рівних умовах. Дякую за величезну підтримку, з такою можна звертати гори. Ну а мої виступи на цих змагання ще не закінчились, - поділився Юрій після виступу у веслуванні на тренажерах. - Не знаю, радіти чи плакати, що мене обійшли двоногі. Скоро я почну компанію дискримінації проти вас, бо то не діло:) Але все чесно, і нити тут нічого, треба просто трохи більше працювати, і винести з цього урок і науку на все життя.



Бажання довести в першу чергу собі, що все можливо, допомогло Юрію у підсумку завоювати срібло з метання диску та у штовханні ядра.


 

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх