У мерії пообіцяли, що стихійну торгівлю у Кременчуці «кошмаритимуть» ще більше

26.10.2018, 14:04 Переглядів: 2 511

 

На засіданні адмінкомісії вирішили не лише складати протоколи про торгівлю у невстановленому місці, а й перевіряти у «стихійних» продавців законність працевлаштування

У четвер, 25 жовтня, відбулося засідання адміністративної комісії при виконкомі, на якій розглядають протоколи щодо адміністративних правопорушень.

 

Традиційно обговорюють багато правопорушень щодо торгівлі у невстановленому місці. Не стало виключенням й це засідання, на якому ознайомилися з чотирма протоколами.

 

Перша ситуація стосувалася громадянина Анатолія, якого 18 вересня «спіймали» на торгівлі виноградом. Пенсіонер здійснював купівлю-продаж біля будинку №15 по провулку Свободи.

Як стало відомо, чоловіка до адміністративної відповідальності притягають вже вп'яте. За таке ігнорування продавця оштрафували на 80 неоподатковуваних мінімумів (1360 грн).

 

За рішенням комісії на 30 неоподатковуваних мінімумів, тобто на 510 грн, оштрафували кременчужанку Аллу. Жінка 20 вересня незаконно торгувала овочами біля будинку №39 за адресою проспект Лесі Українки.

 

– Мене попередили, більше не буду, - зазначила правопорушниця у протоколі.

 

510 гривень штрафу отримала й громадянка Лідія, яка продавала іграшки та дитячий одяг у невстановленому місці біля будинку №32 по вулиці Першотравневій. 

 

За продаж овочів в оптових розмірах оштрафували на 340 грн кременчужанку Ольгу. 4 вересня на громадянку оформили протокол щодо торгівлі біля будинку №18 по вулиці Велика набережна.

 

Після розгляду всіх протоколів щодо стихійної торгівлі, члени комісії вирішили направити документи на перевірку до комісії щодо працевлаштування. Це вирішили зробити для того, щоб посилити боротьбу зі стихійною торгівлею.

 

– Більше року ми б'ємося з цією проблемою, і результату немає ніякого. Стихійна торгівля у нас процвітає, у невстановлених місцях в таких масштабах колосальних, - заявив начальник юридичного управління виконкому Кременчуцької міськради Валерій Мирошніченко.

 

У свою чергу комісія має провести рейд і встановити, офіційно чи ні працевлаштований продавець. Чи реалізують заплановані дії — покаже час.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх