Матч «Кременя» на межі зриву

25.10.2018, 15:05 Переглядів: 3 284

 

Третина майданчика у воді, відра та дірявий дах

3 та 4 листопада баскетболісти «Кременя» мають зіграти у Миколаєві проти місцевого «Ніко-баскет», але схоже матч на межі зриву. На арені «Надія» протік дах, приблизно третина майданчика залита водою, тому клуб може залишитися без паркету. 


Неякісна робота підрядників під час ремонту даху завдала значного ушкодження паркету. Під час сильного дощу почав протікати дах й значна частина паркету на ігровому майданчику опинилася у воді. 



24 жовтня гравці «Ніко-Баскета» про це повідомили на своїй сторінках у соцмережах. Вони якраз тренувалися в той час, коли працівники стадіону намагалися впоратися з проблемою. 


Головний тренер «Ніко-Баскета» Валентин Берестнєв в коментарі xsport повідомив, що частині паркету, швидше за все завдана непоправна шкода.


- Водою залито близько 30% дорогого паркету. Припускаю, що ми не зможемо його врятувати. Потрібно дочекатися, коли вода висохне, - вона поки продовжує текти, хоч дощ і закінчився, - тоді остаточно стане зрозумілий масштаб лиха. Роботи по ремонту покрівлі проводить підрядна організація, а замовником є управління капітального будівництва Миколаївської міської ради. Я спілкувався з його начальником Романом Бохинь і говорив, що не можна проводити ремонт восени, але мене не почули, - зазначив головний тренер «Ніко-Баскет».


Автор: Альона Душенко Джерело фото: Нико-Баскет, НикВести
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх