Туристів у Кременчук хочуть заманювати видовищними спортивними змаганнями

18.10.2018, 09:31 Переглядів: 2 498

 

Кременчужан хочуть витягувати з віртуальних розваг та долучати до спортивних ігор на свіжому повітрі

Для розвитку спортивного туризму в Кременчуці депутати готові виділити 650000 гривень. Рішення «Про реалізацію проекту розвитку інфраструктури спортивного туризму в місті Кременчуці» депутати прийняли на сесії 12 жовтня. Відповідно з рішенням депутати передбачили у міському бюджеті м. Кременчука на 2019 рік кошти у сумі 650 000 грн для співфінансування даного проекту.


В пояснювальній записці повідомляють, що розвитком соціальних мереж, погіршенням екологічної ситуації, а також популяризацією вживання фаст-фуду погіршує стану фізичного здоров’я мешканців Кременчука. В першу чергу вирішення потребує питання недостатньої кількості спеціально облаштованих місць для занять спортом. Ця проблема стосується не лише мешканців Кременчука. Туристи, які приїздять в місто все частіше звертають увагу на наявність місць для активного відпочинку, тому розвиток сучасної інфраструктури спортивного туризму має стати якісною альтернативою для людей, які бажають з користю організовувати своє дозвілля.


- Будівництво об’єктів інфраструктури спортивного туризму дозволить організувати видовищні спортивні заходи, залучати мешканців та туристів до активних занять спортом, формуючи таким чином їхню звичку до здорового образу життя.

Крім того, наявність універсальних об’єктів для спортивних занять дає змогу на постійній основі проводити спортивні змагання на регіональному рівні, що в свою чергу сприяє туристичній привабливості міста, - йдеться у повідомленні.


В рішенні розвитку спортивного туризму «Телеграф» не побачив на що саме передбачені кошти в розмірі 650 000 грн, тому звернувся за коментарем до заступника директора комунального підприємства «Кременчуцький центр міжнародних зв’язків та економічного розвитку міста «Кременчук Інвест» Павла Бедрацького.


За його слова кошти, які передбачать в бюджеті на наступний рік мають піти на реалізацію проекту побудуви скейтпарку в Кременчуці, за умови перемоги проекту на обласному конкурсі.


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх