Футболісти «Нафтохіміка» йдуть без змін…

14.10.2018, 15:15 Переглядів: 2 373

 

… доросла команда поступається, а юнаки знову перемогли

13 жовтня футболісти "Нафтохіміка" зіграли з "Колосом" у Великих Сорочинцях в рамках чергового туру вищої ліги Полтавської області. Кременчуцькі футболісти мали змогу увести хоча б одне очко, граючи 1:1 до середини другого тайму, але не втримавши хитку нічию пропустили два м'ячі. Мат завершився з рахунком - 3:1 на користь господарів. Таким чином, доросла команда "Нафтохіміка" без жодного очка залишається на останньому місці. 


А ось юнацька команда "Нафтохіміка" не перестає продовжувати боротьбу за лідерство в турнірній таблиці. Нашим хлопцям вдалося всуху перемогти суперника - 4:0. 


В інших матчах туру "Рокита" розділила очки з "Великими Кринками" - 3:3. Долю матчів "Олімпія" - "Інваспорт" та "Колос" (Лазірки) - "Фламінго" буде вирішувати Федерація футболу Полтавщини. Цікаво, що матч "Колос" (Лазірки) та "Фламінго" перенесли до Миргорода, але представники "Фламінго" заявили, що не їхатимуть на гру, адже рішення незаконне й ніхто їм не може гарантувати безпеку.


Матч полтавського "Легіону" та "Карлівки" не відбудеться через те, що команда "Карлівки" знялася зі змагань. Цікаво, що свій наступний матч "Нафтохімік" мав зіграти саме з "Карлівкою", проте 10 тур "помаранчеві" пропускають й отримають перші очки в чемпіонаті вищої ліги. Наступний заключний матч чемпіонату для "Нафтохіміку" відбудеться 27 жовтня. Кременчужани на стадіоні "Нафтохімік" приймуть "Колос" Лазірки.  

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх