15 листопада у Кременчуці оберуть «Студента року – 2018»

5.10.2018, 10:03 Переглядів: 2 482

 

Заявки приймають до 10 жовтня

15  листопада у Міському палаці культури о 18.00 відбудеться фінал творчого конкурсу «Студент року – 2018».

  
Заявки на участь у конкурсі «Студент року-2018» прийматимуться від  усіх вищих навчальних закладів в управлінні  молоді  та спорту виконавчого комітету Кременчуцької міської ради (пл.. Перемоги, 2, каб. 522) до 10 жовтня.


Програма «Студента року – 2017» складатиметься з п’яти номінацій:

  • Конкурс «Візитна картка лідера ВНЗ та його команди»: лідер презентує свій навчальний заклад та команду, розповідає про нього, дотепно, креативно, форма представлення довільна.
  • Конкурс відеороликів на тему: «Студентський блог»: студент знімає підготовку до конкурсу - репетиції, студентське життя, відпочинок, навчання та інше.
  • Конкурс «Ask the student»: студентам задаватимуть одинакові запитання, а вони повинні в довільному порядку відповісти на них або продемонструвати. Оцінюються  дотепність та креативність відповіді.
  • Конкурс «Світлина з Instagram»: лідер команди повинен зробити фото (селфі) та відобразити дух свого навчального закладу, свою творчість та креативність. Це також може бути групова фотографія, але автор знімку повинен бути у кадрі. Критерієм оцінювання є якість фотографії, креативний підхід, дотримання правил композиції, оригінальність сюжету).
    Фото буде оцінюватися лише в Instagram за кількістю «лайків» під селфі з хештегом (#kremen_student_2018). Опублікувати знімок необхідно конкретно 1 листопада 2018 року.
    Підрахунок «лайків» фото відбудеться під час проведення конкурсу 15 листопада 2018 року. Бали розподілятимуться наступним чином: І місце – 10 балів; ІІ місце – 8 балів; ІІІ місце – 6 балів; ІV місце – 4 бали; V місце – 2бали; VI місце – 0 балів.
  • «Домашнє завдання». Творчий конкурс. Оцінюється оригінальність, креативність, різноманітність жанрів.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх