Артур Боссо зізнався у любові до Кременчука та вільному серці

24.09.2018, 10:22 Переглядів: 3 876

  

Чим захоплюється завидний холостяк і де його знайти, розповів співак перед концертом на фестивалі «Солодкий Кременчук»

Артур Боссо на зустрічі з журналістами перед концертом на фестивалі «Солодкий Кременчук» поділився, що постійно знаходиться у пошуках для постійного вдосконалення.


- Я не скажу, що мені подобається, те що я роблю, але я це роблю із задоволенням, - зазначив співак. 


Артур зізнався, що зараз холостякує. На питання журналістів чи дійсно він завидний жених і як довго збирається бути один співак зазначив:


- Щодо завидності - не мені судити, але поки холостяк. Моє велелюбне серце вільне. Думаю мене багато хто може зрозуміти з людей творчого життя. Дуже важко знайти собі другу половинку. В основному творчі люди на сцені та у житті - це дві різні людини. Люди, які з тобою зустрічаються вони, в першу чергу, закохуються в артиста, який на сцені, а в житті я зовсім інший.


У кого з дівчат є шанс сподобатися Артуру Боссо та в чому рецепт щасливих відносин


- Це гармонія. Це хімія. Це важко пояснити, що таке щастя. Ви знаєте, я відношуся до слова ідеал дуже скептично. На мою думку, слово ідеал придумали невдахи. Мені подобаються брюнетки з довгими ногами, подобаються пишні. А зустрічаюся з блондинкою, і начебто ніжки не тієї довжини і груди не такі, а розумію, що жити без неї не можу. Поняття ідеалу тут не існує.


Чи справді у Кременчуці найкрасивіші дівчата?


- Знав (що у Кременчуці найкрасивіші дівчата – ред.). Я не перший рік у Кременчуці. Відвідую це місто регулярно з 1999 року. В студентські роки був тут частіше, зараз - трохи рідше. У мене тут багато друзів. Кременчук приголомшене місто, яке має свою ауру – сюди хочеться приїжджати. Я сам родом з Криму і мене завжди тягне туди. Коли приїжджаєш на батьківщину, то в середині тебе щось таке відбувається... Теж саме я відчув коли в’їжджав у Кременчук. Я не міг надихатися, мені подобається тут повітря, подобається саме місто й шалено гарна набережна, вулиці та площі. Тут все гармонійно.


Артур Боссо став коштувати дешевше, ніж раніше


- Можу сказати, що виступи на корпоративах стали дешевшими, ніж раніше. Для мене корпоративи не головне. Головне - це гастрольна діяльність й касові концерти. Я дуже багато їжджу по Україні. У мене весною був тур – 21 місто, 29 жовтня запланований сольний концерт у Києві, з листопада буде серія концертів по Україні. З весни плануємо великий концертний тур по 60 містах України.


Про свої захоплення


- Я люблю готувати. Люблю щось майструвати вдома, своїми руками виготовляю домашні фонтанчики. Також люблю подорожувати. Важко сказати, що є можливість подорожувати, намагаюсь поєднувати роботу з відпочинком. Ось тільки повернувся з Болгарії і за деякий час їду в Амстердам по роботі, але сподіваюсь буде кілька днів погуляти по місту.


Дівчатам, які хочуть сподобатися Артуру, не замітку. Він не веде світського життя і його важко зустріти на вечірках. Більшу частину життя співак віддає творчості. Він краще себе відчуває у роздумах про гастрольний тур й обдумуючи нову пісню.

Фото: Александр Попенко
Автор: Альона Душенко Фото: Александр Попенко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх