Кременчужани врятували кота, який місяць прожив у пустій квартирі після смерті господарки

18.09.2018, 13:03 Переглядів: 6 382

 

У Героя виснаження, але пухнастик житиме

Близько місяця кіт просидів у пустій квартирі без води та їжі, лише після того як сусіди почали бити на сполох, пухнастика вдалося врятувати. 


Вчора ввечері, 17 вересня, кременчужанка Надія Алексеєнко почала бити на сполох й зателефонувала у «Спецсервіс». За словами жінки, господиня померла, квартиру опечатали ще місяць тому, кілька хвостатих у неї на перетримці, а от одного так і не знайшли. Кіт тоді сховався й шукати його не дали, сказали - не дуріть голову. 


- Люди добрые! В закрытой квартире месяц без еды и воды сидит кот! И вот только сейчас он начал шкрябать дверь! В спецсервис звоним, пока без результата, без них опечатанную кв. не откроют, просьба одна! Помолитесь за несчастного, пусть выживет, пусть дождется помощи, - благала про допомогу Надія.


 


Як з'ясувалося згодом, через годину на місце прибув «Спецсервіс-Кременчук». Квартиру, де знаходився знесилений кіт, відкрив голова ОСББ. 

- Квартира - жахливе звалище з усіма супутніми запахами й «пейзажами». Знайти в цьому бедламі котика, який боїться і ховається здавалося зовсім нереальним... Двері на балкон були відчинені, огляд почали з нього. І, о диво, котейка виявився саме там, ховався на полиці під антресоллю. Серьожа прокрався на балкон, я закрила за ним двері, заліз на якісь уламки й віртуозно прямо на льоту спіймав котю в сачок. Серьожа Максимов, я тебе обожнюю, ти - мій герой дня, - поділилася історією порятунку котика спеціаліст з реєстрації та ідентифікації у КП «Спецсервіс-Кременчук».


Котика знайшли худеньким, зневодненим та дуже наляканим. Котик вже у «Спецсервісі». Лікар оглянув пухнастика й встановив, що у котика сильне виснаження, тому призначили лікування. 


- Мене здивувало, що шерстка блищить, погляд осмислений. Коли садили в вольєр, навіть намагався втекти й подряпав мені руку. А  взагалі чудовий, великий, досить молодий котик. Дав себе оглянути й навіть провести невелику фотосесію для всіх, хто за нього переживає і тримає кулачки,  - додала Таня.


Керівник служби відлову та утримання Марина Кожушко запропонувала назвати пухнастика Героєм.


- Пропоную - Герой! Він дійсно, герой ... протриматися стільки часу на самоті, без їжі та води, і все витримати. У нього ж ще й стрес... померла господиня, побратими зникли, а він зовсім один боровся за життя... Герой, не інакше, - зазначила Марина Кожушко.


Після одужання кіт Герой шукатиме нову люблячу родину:) 

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Марина Кожушко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх