Як Кременчук святкуватиме День міста

9.09.2018, 11:01 Переглядів: 14 630

 

Святкуємо три тижні

Підготовка до Дня міста у Кременчуці триває повним ходом. За інформацією прес-служби мерії, вже узгоджені основні заходи, що будуть проводитися упродовж вересня.


Наймаштабніший серед них - фестиваль «Солодкий Кременчук», який проходитиме 22-23 вересня. Втретє Кременчук збере пошановувачів та виробників солодкого, які пригощатимуть, продаватимуть, показуватимуть, проводитимуть майстер-класи і вкотре засвідчать, що саме Кременчук – солодка столицея України. Завітає на свято у улюблений герой багатьох поколінь – Остап Бендер. Увечері ж на усіх жителів та гостей міста чекатиме чудова концертна програма за участі як творчих колективів міста, так і зірок української естради.


 


У суботу, 22 вересня, кременчужан розважатимуть: Артур Боссо, Big Boss та Jonych (the Вйо). Їхній виступ - це подарунок місту від радіо «П’ятниця». З міського бюджету на артистів коштів не витрачатимуть. Концерт розпочнеться на площі Перемоги о 19:00.


23 вересня вітати кременчужан з Днем міста приїдуть Народний артист України Віктор Павлік та секс-символи Epifanio і Rigo.


Загальноміські заходи, присвячені 75-річчю визволення Кременчука від нацистських загарбників, проводитимуться протягом усього місяця, починаючи вже з наступного тижня. Для ветеранів підготовлені святкові заходи у мікрорайонах.


28 вересня відбудеться покладання квітів до усіх пам’ятних місць, а 29 вересня, у день визволення міста, відбудеться загальноміський мітинг.


Крім того, на містян чекають заходи, присвячені Міжнародному дню миру, фестиваль голубів та багато-багато іншого.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх