12 вересня «Кремінь» U-19 стартує в чемпіонаті проти «Олімпіка»

4.09.2018, 11:35 Переглядів: 1 890

 

Матч розпочнеться о 17.00 на стадіоні «Кремінь-Арена»

12 вересня о 17.00 футбольна команда «Кремінь» U-19 стартує в Першій лізі. Перший матч відбудеться з кропивницьким «Олімпіком». А напередодні «Кремінь» зіграє товариську зучтріч з "Барсою", гра відбудеться 5 вересня в Полтаві.


Основне завдання команди U-19 - допомогти хлопцям в перехідному періоді, про це прес-службі клубу розповів головний тренер «Кременя» U-19 Володимир Прокопіненко. 


Кістяк молодіжної команди «Кремінь» утворюють місцеві вихованці - 8-9 футболістів, інші хлопці - з інших регіонів. В основному це гравці 2001 і 2000 років народження, а 16-річних футболістів лише допускають до тренувального процесу. За словами тренера, процес формування команди на 90% вже завершено, з кістяком команди визначилася - це 15-16 гравців. 


Завдання на сезон


Тут потрібно дивитися в розрізі, для чого взагалі потрібна команда U-19? Для того, щоб хлопці після випускного класу мали ще два роки часу на перехідний етап від дитячого футболу до дорослого. І ось це, я вважаю, головна мета цієї команди - допомогти хлопцям в цей період. Щоб вони мали ігрову практику і кращі з них могли проявити себе та довести, що можуть грати на рівні команд-майстрів. А моє завдання - підготувати їх до цього, якнайкраще.


Тренувальний процес 


Звичайно ж, багато хлопців після закінчення школи тривалий період були без тренувань і це проблема. Велика пауза не йде на користь футболістам. Хлопці перебували, скажімо так, в розтренованому стані й часу для повноцінної фізичної підготовки у нас просто немає. Тому ми намагаємося за рахунок тренувального процесу і товариських матчів надолужити їх фізичні кондиції й підійти до першої гри в оптимальній формі. Решта питань - побутові, харчування та інше - вирішені. Звичайно, всі футболісти й молодь не виняток, хочуть завжди краще, але ми ще повинні це краще заслужити своєю грою.


Чи мають юнаки потенціал в майбутньому стати гравцями команди-майстрів


Моє завдання - підготувати команду вцілому. Всі знаходяться приблизно на однаковому рівні, у когось кращі фізичні дані, у когось технічні характеристики й моє завдання направити це все в потрібне русло і підготувати хлопців ще й психологічно. Але 4-5 хлопців мають потенціал і через певний час можуть вийти на хороший рівень. Я зроблю все, що від мене залежить, щоб допомогти їм у цьому, але дуже багато чого буде залежати від них самих.


 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх