Перлини, жінка та доросле життя: що новенького кременчужанам почитати на вихідних

25.08.2018, 11:03 Переглядів: 2 405

 

Спеціально для читачів ТЪ, бібліотекар відділу абонемента ЦМБ ім. Горького Наталія Манжеліївська підготувала чергову добірку літніх книжкових новинок

    

Олег Бєліков «Перлини України».

Це унікальне видання буде цікаве для тих, хто хоче якомога більше дізнатися про Україну, її мальовничі куточки природи та пам’ятки культури. У книжці зібрана інформація, як про популярні туристичні об’єкти, так і про маловідомі пам’ятки. Тож для кожного тут знайдеться щось нове та цікаве, а когось може, навіть спонукає до подорожей рідною країною.

   

Анастасія Нікуліна, Олег Бакулін «Все буде добре».

Колись давно четверо підлітків пообіцяли одне одному дружити все життя. «Все буде добре» - таким було таємне гасло Каті, Марічки, Антона та Сашка. Та доросле життя все змінило. Успішний бізнесмен Сашко, а нині Алекс, повертається з Америки. Зовсім випадково в супермаркеті він зустрічає Марічку. Колишня красуня мала вигляд старої та втомленої жінки. Сашко хоче допомогти їй. Однак Марічка вже сплела хитру схему, щоб його використати. Адже вона піде на все заради грошей.

   

Мария Метлицкая «Его женщина».

Помните: «Счастье – это когда тебя понимают». Далеко не все испытали это счастье – найти свою половинку, человека, который принимает тебя таким, какой ты есть, не пытаясь переделать, перевоспитать.

Писатель Максим Ковалев был уверен, что в его жизни ничего произойти не может: он популярен, богат, давно  и прочно женат. Жена в свое время «вывела его в люди» и с тех пор направляет твердой рукой, не давая поблажек, наказывая за слабости и поощряя за успех. Был ли он счастлив? Трудный вопрос. Но однажды…

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх