До нас долітали страшні новини, та не долітали снаряди: долучайся до руху подяки військовим

22.08.2018, 12:29 Переглядів: 3 070

Розпочалася національна кампанія подяки військовим, ветеранам та ветеранкам «Завдяки тобі». Приєднуйтесь до руху подяки - прикладіть руку до серця при зустрічі з ними  


У 2014 році російський агресор прийшов на українську землю з війною. Тоді в України — без армії, з розореною скарбницею — здавалось, не було шансів. Але були тисячі чоловіків і жінок, які стали на її захист. Більше трьохсот тисяч за чотири з половиною роки війни. Всі вони - чиїсь родичі, друзі, колеги, знайомі. Ми майже щодня бачимо їх на вулицях, у кафе, на роботі, у громадському транспорті.




Чи виникало у вас інколи бажання підійти і по-людськи висловити їм свою вдячність? Чи зупиняли ви себе, вагаючись: «Як підійти до незнайомої людини? Що сказати?». Жест шани - прикладена до серця долоня - дозволяє подолати цей бар’єр. Це простий знак, яким можна висловити вдячність людині, яка захистила нашу країну і наше мирне життя.

Долучайтеся до національної кампанії «Завдяки тобі» - руху вдячності військовим, ветеранам і ветеранкам. Вже сьогодні, зустрівши когось із них на вулиці, у кафе, на роботі чи у транспорті, прикладіть руку до серця на знак вдячності. Це можливість без слів сказати: «Моє життя у мирному місті, свобода і незалежність України - все це можливе завдяки тобі».


До акції вже приєдналися: Сергій Жадан, Денис Бігус, Тата Кеплер, Віталій Дейнега, Альберт Цукренко та Андрій Хливнюк. 


За чотири роки українсько-російської війни ми звикли до присутності військових на вулицях наших міст. Ми бачимо їх, коли вони їдуть на схід і коли повертаються на ротацію. Ми не завжди пам’ятаємо про те, що це саме вони завдяки своїй мужності, завдяки своїй відвазі тримають лінії фронту і забезпечують мирне існування наших міст, - зазначив Сергій Жадан.



Завдяки тобі - я маю змогу записуватись на студії, грати концерти. Завдяки тобі мої діти ходять до школи і я маю змогу проводжати їх туди кожен день, і зараз мир там, де я є. Це - завдяки тобі, - сказав Андрій Хливнюк.



 Вільну Україну від окупованого Донбасу відділяє тоненька лінія, яка складається із тисяч людей. Людей, яких іноді можна побачити і на наших вулицях. І якщо хтось із них дивиться зараз це відео - то я хочу сказати лише одне: багато чого ми самі досягли у своєму житті, але мирне небо у нас є - завдяки тобі, - сказав Віталій Дейнега. 



- Захисники України - це не абстракція. Вони захищають особистий світ кожного з нас. Все, заради чого ми живемо, всіх, кого ми любимо. У моєму випадку це моя робота, моя творчість і найдорожче - мої діти. Тож, захиснику і захиснице! Те, що мої доньки зростають, не знаючи що таке війна - це все завдяки тобі, - зазначив Альберт Цукренко. 




Автор: Альона Душенко Джерело відео: Завдяки тобі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх