Ворсклянин Владислав Кулач забиває неймовірний гол в стилі Роналдо, Бейла або Безуса

21.08.2018, 13:26 Переглядів: 3 822

 

Пам'ятаєте гол Романа Безуса в падінні через себе у ворота «Металіста» у жовтні 2011-го? Те ж саме зміг повторити Кулач у ворота «Маріуполя» - не гол, а цукерочка

Форвард полтавської «Ворскли» Владислав Кулач фантастичним за красою ударом через себе в падінні вразив ворота «Маріуполя». Цей гол відрізняє від йому подібних  безпосередня дальність самого пострілу. М'яч до воріт Рустама Худжамова добирався з району штрафного майданчика. 


 


Цей гол порівнюють із взяттям воріт від півзахисника «Реала» Гарета Бейла у фіналі Ліги чемпіонів минулого сезону. Або шедеврами у виконанні Кріштіану Роналду. Гол у виконанні Кулача стає футбольним мейнстрімом: 


 



Також ворскляни порівнюють гол Кулача з голом, забитим кременчужанином Романом Безусом 7 років тому. 


- Футбольна естафета довжиною в 7 років. 29 жовтня 2011 року на ОСК Металіст у Харкові Роман Безус з передачі Далку забив гол у ворота, які захищав Владімір Дішленковіч. Гол дещо схожий на учорашній шедевр від Владислава Кулача. Своєрідна естафета ворсклян різних поколінь. Але ж можуть!- - пишуть ворскляни в instagram.



«Ворскла» - «Маріуполь» 2:1

Голи: Фомін (21), Кулач (29), Полегенько (88, автогол)

«Ворскла»: Шуст, Пердута, Чеснаков (Даллку, 14), Мартиненко, Артур (Скляр, 78), Шарпар, Кравченко,  Кобахідзе, Кулач, Ребенок, Коломоєць (Карека, 56)

«Маріуполь»: Худжамов, Полегенько, Чоботенко, Яворський, Биков, Піхальонок, Мішньов (Вакула, 81), Федорчук, Чурко, Фомін, Тищенко (Борячук, 71)

Попередження: Федорчук, Чурко, Чоботенко



Як повідомлеє прес-служба клубу «Ворскли», до 15 хвилини опоненти обмінялися кількома напівгострими випадами. Реальний шанс забити мали Коломоєць із Даллку, який прибіг на «стандарт». Спочатку двоє ворсклян завадили один одному замкнути передачу на штанзі, а після подачі кутового Ардін головою спрямував кулю прямо в руки Худжамову. Невдовзі азовці отримали свій успіх в атаці, коли влучно з близької відстані пробив Руслан Фомін - 0:1.


Пам'ятаєте гол Романа Безуса в падінні через себе у ворота «Металіста» у жовтні 2011-го? Те ж саме зміг повторити Кулач у ворота «Маріуполя» - не гол, а цукерочка! Браво, Владе! Рахунок зрівнявся - 1:1.


На 33-й хвилині автор голу «Ворскли» знову міг переможно здіймати руки догори, та його філігранний удар трішки оминув дальню стійку. Невдовзі свою «короночку» хотів реалізувати Кобахідзе, проте м'яч оминув «дев'ятку» воріт гостей. Одразу два епізоди на 43-й хвилині. Ребенок зі штрафного ледь не поклав у верхній кут, а після подачі кутового Артур навісив на дальню стійку, де Даллку пробив прямо в руки кіперу. Триходівка Артур - Коломоєць - Кобахідзе перед самісіньким фінальним свистком мала б завершитися голом, та удар від Сандро пішов із відскоком, і просто не вдався.


Початок другого тайму став ніби продовженням кінця першого. Ворскляни створили щонайменше дві реальних нагоди забити, та «Маріуполь» відчайдушно та успішно відбивався. Зі штрафного прямо під ліву штангу цілив Кулач, Худжамов витягнув цей непростий удар. За дві хвилини до завершення основного часу гри полтавці у контратаці кинули правим флангом Кобахідзе, який сильно прострілив уздовж воріт, змусивши Полегенька помилитися, і зрізати м'яч у свою рамку - 2:1.


Після матчу автор шедевру Владислав Кулач поділився враженнями:



Післяматчеві коментарі тренерів «Ворскли» та «Маріуполя»

Автор: Альона Душенко Джерело відео: Каналы Футбол 1/ Футбол 2
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх