«Бронзова нагорода для мене на вагу золота», - кременчуцька легкоатлетка Ольга Ляхова

16.08.2018, 10:36 Переглядів: 3 903

 

Легкоатлетка з Кременчука поділилася враженнями від чемпіонату Європи

Легкоатлетка з Кременчука Ольга Ляхова третьою фінішувала на чемпіонаті Європи з легкої атлетики. На дистанції 800 метрів наша спортсменка завоювала «бронзу», що стала першою індивідуальною нагородою Ольги в дорослих змаганнях такого рівня.

- Це моя перша доросла, індивідуальна медаль. Вона для мене на вагу золота. Це як ковток повітря і поштовх працювати далі, мотивація для подальших перемог, - розповіла Ольга Ляхова. - Змагання дуже сподобалися, атмосфера неймовірна, повний стадіон людей, які чекають з нетерпінням спортсменів.

Щодо ситуації з осою Оля поділилася, що після укусу довелося нормалізувати дихання й пристосуватися дихати однією ніздрею.

- Перед самим стартом, перед входом в call-room, оса вкусила мене прямо в ніс. Я злякалася дуже, ніс жахливо пік і дихання було практично однією ніздрею. Ця ситуація гарненько мене налякала. Добре, хоч у мене не було алергії. І півфінальний забіг в результаті був для мене найважчим. Я буквально залетіла в фінал, останньою. І цьому дуже рада, - згадала кременчуцька легкоатлетка.

Прискорення на останніх метрах залишилося суперниць українок позаду.

- Не складно було перебудуватися на фінішну пряму. Я зберегла трохи сил на фініш. І намагалася максимально відпрацювати фінішні 100 метрів. Я знала, що Наталя Прищепа буде фінішувати і стала за нею, так як іншого вільного місця ніде не було. І вона фінішувала, а я за нею. Ця позиція допомогла мені виграти медаль. А дівчатка, які бігли на початку групи, в результаті були втомлені для хорошого фінішу, - додала Ольга Ляхова.


Пропонуємо ще раз переглянути цей немовірний забіг, в якому українки завоювали дві медалі. 


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх