«Кремінь» U-19 під керівництвом фахівця з «Ворскли» розпочав підготовку до сезону

13.08.2018, 15:28 Переглядів: 2 553

 

Кременчуцька команда ймовірніше гратиме у центральній зоні

Юнацька футбольна команда «Кремінь» приступила до тренувань. «Кремінь» U-19 близько тижня тренується під керівництвом тренера дитячої академії «Кремінь» Олександра Назаренка та фахівця «Ворскли» Володимира Прокопіненка. Головний тренер «Кременя» U-19 Володимир Прокопіненко* має багаторічний досвід в структурі юнацької «Ворскли».


- Команда зібралася, йде тренувальний процес. Про щось конкретніше можна говорити у 20-х числах серпня. Зараз команда лише встановлюється, - розповів спортивний директор «Кременя» Євген Берун.


Євген Берун також розповів «Телеграфу», що 15 серпня відбудеться засідання на якому визначать регламент та склади команд Першої ліги. Скоріш всього, «Кремінь» гратиме в центральній групі разом з Харковом, Дніпром, Черкасами та Кропивницьким.


Щодо залучення гравців з основної команди «Кремінь» Євген Берун додав:


- За віковим цензом (обмеженням - ред.) у нас проходить лише Іван Куць. Також Тахір Казиміров, який працює з першою командою. Звичайно будемо їх долучати, щоб вони отримувавали ігрову практику.


Спортивний директор зауважив, що «Кремінь» U-19 створили, щоб надати кременчуцькій молоді ігрову практику та мати хорошу заміну й підсилення в основну команду.




*Володимир Юрійович Прокопіненко - колишній півзахисник «Ворскли» та кременчуцького «Нафтохіміка». По завершенні кар'єри гравця протягом майже 10 років був поза футболом. Допоки в 2005 році не повернувся до рідної «Ворскли» на посаду адміністратора. З 2008 року працював у тренерському штабі молодіжної команди «ворсклян». 15 серпня 2012 року призначений головним тренером молодіжної команди «Ворскли», якою керував до червня 2014 року. 6 травня 2017 року призначений головним тренером ФК «Полтава». На початку липня 2017 року залишив «городян», на посаді головного тренера полтавців Володимира Прокопіненка замінив Анатолій Безсмертний.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх