Як знайти справжнє кохання, якщо воно поруч: що ще почитати на вихідних

11.08.2018, 10:30 Переглядів: 2 503

 

Спеціально для читачів ТЪ, бібліотекар відділу абонемента ЦМБ ім. Горького Наталія Манжеліївська підготувала чергову добірку літніх книжкових новинок

 

Сесилия Ахерн «Не верю. Не надеюсь. Люблю»


Почти пятьдесят лет жизни главных героев уместилось в эту книгу, состоящую из нескольких сотен писем. Второй роман молодой писательницы Сесилии Ахерн – это история о том, сколько времени иногда требуется, чтобы найти свою настоящую любовь. Особенно, если она совсем рядом.

 


Тонино Бенаквиста «Сага»


Четыре сценариста на скорую руку придумывают сюжет телесериала: две семьи на одной лестничной площадке. Интересы у авторов полярные: детектив, фантастика, романтическая любовь. Они стараются изо всех сил, но даже в бредовом сне им не могло привидеться, что их сериал «Сага» побьет все рекорды популярности, а у героев возникнут совсем другие проблемы…

 


Маріанна Гончарова «В очікуванні кінця світу»


Сюжети книжок Маріанни Гончарової, з одного боку, створили їй репутацію веселої фантазерки, а з іншого – завзятої реалістки, яка помічає найдрібніші деталі та нюанси життя, що під її пером постають такими яскравими й несподіваними, якими їх може побачити тільки людина з гострозорою душею і добрим серцем.

 

Індіанці напророчили людству кінець світу десь до 2020 року. І що залишається робити маленькій, тендітній жіночці,яка живе в теплі і затишку, коли вказані в пророцтві роки спливають і ось-ось усе трапиться? Вона просто не втрачає оптимізму. Одного разу пізно увечері вона дістає ноутбук, сідає перед екраном і всю ніч, поки чоловік і діти сплять, згадує і записує найважливіше, найцінніше у своєму житті.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх