Вагітна собака, яку викинули в мішку, знайшла люблячу господиню

10.08.2018, 11:33 Переглядів: 4 731

 

Тепер волонтери в пошуках нових господарів для маленьких песиків, які мають народитися найближчим часом

Собака Волга, яку невідомі викинули у зав'язаному мішку, знайшла нових господарів. Волгу тепер звати Жужа і вона готуватися до пологів в затишному будинку, під заступництвом чудової кременчужанки Ірини.



 


- Так, так, чудо сталося - кинуту біля дороги в зав'язаному мішку, вагітну собачку, забрали в дуже добрі руки! Ірина, дізнавшись сумну історію, прийшла в Спецсервіс і, не роздумуючи, пішла з майбутньою мамою... Взяти в свій будинок кинуту, дорослу собаку, це вже вчинок, а вже вагітну - це вчинок самої гідної людини. Чому Ірина так вчинила? Тому, що у неї добре серце, в якому живе милосердя... Тому, що вона вміє жаліти і любити. Колишня Волга щаслива, а Ірина не втомлюється нахвалювати свою собачку і радіти тому, що Жужа з'явилася в її житті. Шановна Ірина, ми дякуємо Вам від щирого серця! Ми бажаємо Вам щастя і миру, велике спасибі, що, завдяки Вам, ми знаємо - добра більше, ніж зла, - написала на своїй сторінці начальник служби відлову та утримання КП «Спецсервіс Кременчук» Марина Кожушко.


 


Винахідливій «людині», яка так оригінально вирішила проблему з набридлою собакою і, ще не народженими цуценятами - волонтери посилають привіт і сподіваються, що вона солодко їсть і міцно спить. 


Кременчужанам нагадують, що цуценята народяться вже зовсім скоро, тому охочим взяти малюка у свою родину необхідно завчасно зайняти чергу:)

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Марина Кожушко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх