«Кремінь» дозаявив двох півзахисників та втратив очки в матчі з «Миколаєвом-2»

4.08.2018, 19:54 Переглядів: 4 129

 

Кременчужани перервали переможну "суху" серію

4 серпня футболісти "Кременя" зіграли на виїзді з "Миколаєвом-2". В обіймі головного тренера "синьо-білих" Ігоря Столовицького поповнення - двоє півзахисників: Костянтин Яцик та Михайло Попов. На жаль, кременчужани не змогли втримати перемогу та розділили очки з "корабелами". Матч завершився за рахунку - 1:1. 


  Яцик Костянтин Віталійович (15.06.1997) - півзахисник. Зіграв 2 матчі за "Полтаву" також був заявлений за "Оболонь Бровар" 
  Попов Михайло Сергійович (02.07.1996) - півзахисник. Минулого сезону грав за "Жемчужину"


«Миколаїв-2» - «Кремінь» - 0:1

Голи: Бардадим, 58 - Серденюк, 49

«Миколаїв-2»: Восконян, Ляшевський, Барський, Бурахович, Цебро, Горват, Чаус, Бардадим, Соболевський, Швець, Вітенко. Запасні: Чумак, Змієвський, Мінін, Ткаченко, Студенко, Пасічник, Березянський. Тренер: В’ячеслав  Мазараті

«Кремінь»: Котляров, Бичков, Ентін, Ченбай, Курелєх, Серденюк, Астахов, Павлик, Бєлоусов, Степанчук, Черній. Запасні: Олійник, Іванченко, Піскун, Сидоренко, Богданов, Яцик, Попов. Головний тренер:  Ігор Столовицький.



Враховуючи, що два попередні гри "Миколаїв-2" програв, а завтра основна команда "корабел" грає домашню гру, на матч з "Кременем" тренерський штаб "Миколаєва" делегував на допомогу своїх футболістів для "Миколаєва-2". Команду господарів підсилили футболісти основного складу: Восконян, Цебро, та Горват, який минулого сезону грав за "Кремінь". 


Перший тайм завершився з нулями на табло. На початку другого тайму Віктор Серденюк вивів "Кремінь" вперед, але за 10 хв "корабели" зрівняли рахунок та перервали "суху" серію кременчужан. 


Після матчу автор єдиного голу кременчужан Віктор Серденюк прокоментував "Телеграфу" гру:


Гра вийшла важкою через погоду, дорога теж дала своє. Миколаїв сподобався своєю грою, бажанням і боротьбою, нам цього якраз і не вистачило... Мій гол, це награна комбінація на тренуванні, а в грі вийшло реалізувати.


Наставник «Кременя» Ігор Столовицький також зауважив, що важка дорога та спекотна погода внесли свої корективи.


- Гра була дуже важкою. Ми були у не найкращій формі, будемо аналізувати, може дорога позначилася. Виїхали рано близько 9 години й приїхали лише о 18, навіть тренування не проводили. 


Сьогодні була невелика кількість небезпечних моментів. Першими забили. Був хороший момент у Павлика – потрапив у воротаря, коли м’яч відскочив до нього, він вдруге намагався пробити, але захисник з лінії воріт вибив головою.


Потім хвилин за 10 пропустили м’яч. Не угледіли за футболістом: пішла передача флангом, гравець залишився ніким не прикритим й забив нам головою.


- Чи могла товариська зустріч з «Ворсклою» вплинути на фізичну готовність хлопців до матчу?
- Навантаження на гравців не було, адже зіграли вони по 45 хвилин. Ми грали двома складами, тому навпаки, гравці в яких мало ігрової практики отримали її. Будемо практикувати такі ігри - жодне тренування не замінить гру. У нас було достатньо футболістів. Єдине, що Ваня Янаков та Серьожа Вовкодав були відсутні. Сергій відчув спазми м’язів, тому вирішили його поберегти й на виїзд не взяли. Таким чином у нас були відсутні два гравці основного складу.


- Що з Ванею Янаковим?
- У нього розрив бокових зв'язок, розрив передніх та задніх хрестоподібних зв'язок, розрив менісків. Дай боже, щоб він відновився за пів року, адже у нього там майже живого місця не залишилося.


- На спарингу Ви тоді переглядали новачків. На гру вже дозаявили двох гравців Костянтина Яцика та Михайла Попова, як Вам їх гра?
- Молоді та перспективні гравці, але ще на 100% не готові. Яцик виходив на заміну, зіграв 15 хвилин, а Попов ще не виходив, по такій грі не ризикнули випускати його на заміну.


Турнірна таблиця

М Команда I П Н П РМ О
1 "Кремінь" 3 2 1 0 6-1 7
2 "Реал Фарма" 3 2 0 1 4-4 6
3 "Кристал" 3 2 0 1 4-4 6
4 "Таврія Сімферополь" 3 1 2 0 6-5 5
5 "Гірник" 3 1 1 1 7-7 4
6 "Енергія" 3 1 1 1 2-3 4
7 "Металург" 3 1 0 2 5-4 3
8 "Мир" 3 1 0 2 4-3 3
9 "Нікополь" 3 1 0 2 2-4 3
10 "Миколаїв-2" 3 0 1 2 1-6 1


Результати 3 туру

«Гірник» - «Металург» - 3:1

«Мир» - «Реал Фарма» - 3:0

«Енергія» - «Таврія Сімферополь»  1:1

«Миколаїв-2» - «Кремінь» - 1:1

«Кристал» - «Нікополь» - 3:1


Зазначимо, що екс-голкіпер "Кременя" Віталій Онопко у дебютному матчі за "Мир" Горностаївка "на нуль" відстояв матч. Йому вдалося залишити ворота недотораними, що в результаті подарувало його новій команді три необхідних очки.


Анонс 4 туру, 11.08

«Таврія Сімферополь» - «Кристал»

«Реал Фарма» - «Енергія»

«Гірник» - «Мир»

«Нікополь» - «Миколаїв»

«Металург» - «Кремінь»


Настуний матч «Кремінь» зіграє також на виїзді. 11 серпня матч відбудеться у Запоріжжі проти місцевого «Металурга».

Автор: Альона Душенко Джерело фото: МФК "Миколаїв" Джерело відео: MFC Mykolaiv
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх