Четверо кременчужан завоювали нагороди на чемпіонаті світу з греблі на човнах (уточнено)

30.07.2018, 12:13 Переглядів: 2 761

 

Петро Зеркаль став чемпіоном світу, а Наталія Бойко завоювала дві срібні нагороди

В угорському місті Сегеді відбувся клубний чемпіонат світу з веслування на човнах «Дракон». У складі львівського клубу “Отаман” виступало четверо кременчужанин: Петро Зеркаль, Данило Москаленко, Костянтин Мосієвич та Наталія Бойко. Команда гідно виступала на чемпіонаті й повернулася з 1 золотою та 3 срібними нагородами в класі premier open і premier mixed.


 


Наталія Бойко завоювала срібні нагороди на дистанціях 200 м та 2 км в класі Мікс Сеньйори...


 


... а Петро Зеркаль завоював золото в класі Прем'єри. 


 


Змагання в Угорщині зібрали понад 6 300 спортсменів. Україну представляли близько близько 200 атлетів, які склали 7 спортивних клубів: DBC Kiev (Київ), Отаман (Львів), Мала Флотилія (Київ), Сальса (Житомир), Західний Вітер (Волинь), Буревісник (Київ) та Академія веслувального спорту (Одеса). Спортивні клуби з України були представлені на всіх дистанціях - 200, 500 та 2000 метрів у різних вікових групах - юнаки, дорослі, 40-49 років, а також 50 років та старші.



У загальному заліку серед човнів класу Д-12 Спортивний клуб «Отаман» зі Львова посів п’яте місце зі 46 спортивних клубів з усього світу, що взяли участь у змаганні. Львівська команда виборола 3 золотих, 5 срібних та 1 бронзову медалі. У класі Д-22 серед спортсменів віком 40 років та старших Спортивний клуб «DBC Kiev» в загальному заліку посів 4-ту сходинку, виборовши 2 срібні та 1 бронзову медаль. Читайте також Збірна України завоювала 4 медалі чемпіонату Європи з веслування на байдарках і каное.


На дистанції 200 м. Д-12 серед дорослих, у чоловічому класі, одразу два спортивні клуби з України вибороли призові місця, а саме: «Отаман» виборов срібло, а «Західний вітер» завоював бронзу із 14 команд учасниць. Крім того, «Отаман» у змішаному класі виборов таке бажане золото, обійшовши 13 команд, в той час як жіноча команда клубу «Мала Флотилія» завоювала срібло.


На дистанції 500 м. Д-12 серед дорослих у всіх класах (чоловічому, жіночому та змішаному) вибороли медалі одразу три спортивні клуби з України: «Отаман» та «Західний вітер» здобули срібло та бронзу в чоловічих заліках відповідно; «Мала Флотилія» виборола срібло в жіночому класі; у змішаному класі «Отаман» виборов золото, а «Мала Флотилія» - бронзу.


У класі дорослі на найбільш складній дистанції 2000 м. Д-12 призерами стали теж три спортивні клуби з України: «Західний вітер» в чоловічому класі має бронзу, «Отаман» у змішаному класі - золото, а «Мала Флотилія» - бронзу.

Автор: Альона Душенко Джерело відео: Спортивний комітет України
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх