40 хокеїстів прибудуть на перший збір «Кременчука»

12.07.2018, 07:03 Переглядів: 2 184

 

Перший збір відбудеться 24 липня

24 липня хокейний клуб «Кременчук» розпочне підготовку до старту нового сезону 2018-2019. Як повідомляє прес-служба клубу, на перший навчально-тренувальний збір планується прибуття 40 хокеїстів.


Серед гравців будуть старожили кременчуцької команди і новачки. В складі ХК «Кременчук» готуватимуться до нового сезону не тільки українські хокеїсти, а й легіонери з Білорусі, Росії та Канади.


До речі, в тренерський штаб кременчужан увійшов екс-захисник збірної України Денис Ісаєнко. 


За кар'єру гравця Денис Ісаєнко виступав за національну збірну України на 10 чемпіонатах світу (4 - в Топ-дивізіоні), грав за клуби: «Сокіл» (Київ), «Беркут» (Київ), «Дженералз» (Київ), «Компаньйон» (Київ), АТЕК (Київ), ХК «Гомель», «Локомотив-2» (Ярославль) і ХК «Кременчук». П'ятиразовий чемпіон України, чемпіон Білорусі 2003 року, в складі кременчужан завойовував срібну і бронзову медалі чемпіонату України. З 2016 став чемпіоном світу в Першому Дивізіоні В.


Тренерську кар'єру Денис Ісаєнко почав в кременчуцькому ДЮСШ «Авангард». В 2016 році очолив жіночу хокейну команду «Лавина» (Кременчук). Разом з Павлом Міхоніком з сезону-2018/19 Денис Ісаєнко буде допомагати головному тренеру «городян» Олександру Савицькому тренувати команду в УХЛ. Він також очолюватиме жіночу хокейну команду «Лавина».

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх