Кременчужани врятували з болота старого велетня, у якого паралізувало ноги

6.07.2018, 12:02 Переглядів: 13 511


 

Історія порятунку 12-річного Оскара

29 червня кременчужани врятували з болота старого велетня, у якого паралізувало ноги. Історію порятунку 12-річного Оскара розповіла на своїй сторінці у Facebook начальник служби відлову та утримання КП «Спецсервіс-Кременчук» Марина Кожушко.


Четверо кременчужан - Альона, Денис, Руслан і Наташа - натрапили в районі одного з дачних кооперативів в Кривушах на нещасного пса, який нерухомо лежав у болоті. Було помітно, що лежить він так уже не одну добу... Молоді люди організували цілу рятувальну операцію - на ковдрі вони витягли нерухому собаку з болота й принесли на свою дачу, викликали «Спецсервіс». Співробітники приїхали і доставили собаку в пункт тимчасового утримання. Після ветеринарного огляду з'ясувалося, що пес літній, діагноз - виснаження, переохолодження, стрес, задні лапи паралізовані.


 


Всі співробітники «Спецсервісу» були просто вражені тим, що цей благородний, домашній, красивий алабай потрапив в таку біду і сподівалися, що господарі його не кинули помирати... Собаку назвали Велетнем, призначили лікування, надали допомогу, нагодували й приголубили. А потім стали свідками справжнього дива - пес набирався сил, міцнішав з кожним днем ??і 2 липня встав на лапи.


- Какая была радость для всех. Сейчас наш Великан уверенно ходит, с аппетитом ест и перегавкивается с соседями! Только ещё очень худой и грустный, его умные глаза постоянно выглядывают среди людей своего любимого человека – хозяина, - написала Марина Кожушко. - Мы надеемся и верим, что эту собаку не предали и не бросили, что случилось недоразумение, и его ищут и любят, а как же иначе? Добрый, умный и мужественный пёс очень ждёт, он заслужил право встретить свою старость среди любимых людей, дома!


 


Виявилось, що у «Спецсервісі» не дарма вірили у порядність господарів. Буквально на наступний день після публікації посту, у коментарях під ним Анна Марченко написала, що пес - домашній, його звуть Оскаром і йому 12 років. Господарі тиждень шукають Оскара і вже вирішили, що пес пішов з дому помирати... Анна подякувала небайдужим, які не кинули собаку в біді й повідомила, що господарі уже їдуть за плеканцем.


 

Автор: Руслана Горгола Джерело фото: facebook.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх