Кременчужанка Марія Моторна знову знялася у моторошному кіно

5.07.2018, 15:29 Переглядів: 7 956

 

Талановита кременчужанка зіграла у ліричному трилері «Сторонній»

Кременчужанка Марія Моторна, яка нині живе та працює акторкою у Києві, знялася в ліричному трилері Дмитра Томашпольського «Сторонній». Її ім'я є в списку акторів на сторінці стрічки у Facebook.


 


За сюжетом, інспектору Глуховській, у кар'єрі якої немає жодної не розкритої справи, доведеться розслідувати таємниче зникнення команди синхронного плавання у басейні під час виступу та пацієнтки водолікарні, яка пропала під час прийому хвойно-перлинної ванни. Глуховська дізнається, яким чином ці справи пов'язані і яке відношення до них має лялька із живим волоссям?


 


Фільм виробництва «Кінокомпанії Гагарін Медіа» вийде не раніше наступного року. Загальна вартість виробництва фільму становить 20 млн грн. Проект повнометражного художнього фільму «Сторонній» став одним із переможців Дев’ятого конкурсного відбору Держкіно. Трейлеру фільм ще не має, але ось як його презентували на конкурсі:



Моторошний трилер - не єдиний повнометражний фільм у кар'єрі талановитої кременчужанки. Раніше Моторна виконала головну роль в українському фільмі жахів «Лиса гора» (реж. Роман Перфильев). 22-річна дівчина пробувала себе в короткометражних фільмах, грає у театрі. У квітні вся країна могла побачити Марію у кліпі популярного гурту The Hardkiss «Мелодія».


 


У Кременчуці Марія навчалася в 26-й школі, займалася народними танцями в ПК «Нафтохімік». У столиці вступила до Київського Національного університету кіно, театру і телебачення ім. Карпенка-Карого. Грає в Українському малому театрі, Національному академічному драматичному театрі імені Івана Франка, працює з 1+1 media, Filmstream та Паноптикумом.


 

Автор: Руслана Горгола Джерело фото: facebook.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх