Шо опять: долю «Кременя» не визначать навіть завтра

5.07.2018, 12:03 Переглядів: 2 799

 

Засідання перенесли з 6 на 9 липня

Професійна футбольна ліга перенесла засідання Ради ліг і процедуру жеребкування календаря Першої ліги через прохання «Фенікса» (раніше «Сталь»). За інформацією сайту sportarena правонаступник «Сталі» зайнятий пошуками спонсора.


 


Саме до 6 липня коли мало відбутися засідання Ради ліг «Фенікс» та «Нафтовик-Укрнафта» з Охтирки мали надати відповідь про участь в наступному розіграші Першої ліги. 


Sportarena наводить фото листів, які надійшли з клубу «Фенікс» та ПФЛ.


 


Існує можливість, що через проблеми з фінансуванням клуб «Фенікс» не братиме участі в наступному розіграші Першої ліги. У середині червня команда вийшла з відпустки без головного тренера Ніколая Костова та трьох бразильських легіонерів.


Якщо «Фенікс» не зможе вийти на старт чемпіонату, а «Нафтовик-Укрнафта» відмовиться від участі в турнірі - «Кремінь» залишиться без жодного шансу залишитися у Першій лізі, чемпіонат скоротять до 16 команд.


- За моєю інформацією, клуб досі не вирішив питання з фінансуванням на майбутній сезон, хоча і подав заявку для участі в турнірі першої ліги, - цитує президента ПФЛ Сергія Макарова сайт footboom. - Знаю, керівники «Фенікса» шукали партнерів в Бучі та регіоні, але, на жаль, безрезультатно. У всякому разі, поки. Проблеми у цій команди, повторюся, є, однак сподіваюся, вони будуть вирішені. Якщо трапиться така ситуація, що «Фенікс» не зможе вийти на старт чемпіонату, а «Нафтовик-Укрнафта», якому було запропоновано замінити в першій лізі наказав довго жити «Полтаву», відмовиться від участі в турнірі, думаю, ми не станемо «розтягувати» перший дивізіон за рахунок другого і зупинимося на 16 учасниках. Втім, хочеться вірити, до цього справа не дійде.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх