Кременчужанин просить Віталія Малецького покласти край нахабству водіїв

4.07.2018, 14:04 Переглядів: 5 648

Чоловіка обурює те, як у Кременчуці паркуються на тротуарах

На сервісі електронних петицій мерії з'явилося чергове звернення до мера Кременчука Віталія Малецького. Кременчужанин просить міського голову покласти край нахабству водіїв.


Ініціював збір підписів Дмитро Федосюк. Чоловіка обурює те, що у Кременчуці паркуються на тротуарах і він пропонує встановити по місту протиавтомобільні бетонні напівсфери.



«У нашому місті дуже велика проблема з паркувальними місцями. Але це водіям не дозволяє паркуватись та поводити себе нахабно з пішоходами, які нічим не захищені... Найболючіше місце - біля ПК «Кредмаш». На зуп. «Водоканал», де магазин «Каштан», є широкий тротуар, там себе водії почувають як на дорозі, де й права свої «качають», ніби це ми їм заважаємо, а не навпаки. Зуп. «Залізничний вокзал», де маг. «Маркетопт», така ж біда, коли затор чи коли їде потяг, деякі водії об'їжджають по тротуару, сигналячи пішоходам в спину... Я не проти паркування біля ПК «Кредмаш», я проти того, як вони це роблять», - пише автор.



Дмитро навіть звернувся до патрульної поліції, де йому підтвердили, що «з'їзд/заїзд по пішохідному переходу та тротуарному каменю заборонено, для цього є спеціальний в'їзд та виїзд». Тож кременчужанин просить мера посприяти у вирішенні питання та встановити стовпчики чи напівсфери для блокування проїзду автомобілям у пішохідних зонах.


Підтримати ініціативу можна ТУТ.


 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх