Перший спаринг «Кременя» й перші нулі

23.06.2018, 07:33 Переглядів: 3 596

 

Кременчуцькі футболісти розпочали підготовку до нового сезону

22 червня футболісти "Кременя" провели перший спаринг в рамках підготовки до старту нового чемпіонату. Суперником підопічних Ігоря Столовицького став криворізький "Гірник". Нашим хлопцям на виїзді хоч і не вдалося забити, але вони й не пропустили пенальті - голкіпер врятував "Кремінь". На 55 хвилині Микита Гамонов не реалізувал пенальті.  


Згідно з статистикою прес-служби ФК "Гірник", близько 150 вболівальників наважилися в спекотну погоду (+32 С) підтримати рідну команду, яка відновилася після кількарічної перерви. До речі, клуб серед вболівальників проводить конкурс та кращу емблему. В основному на емблему гірників пропонують червоного дракона. 


«Гірник» (Кривий Ріг) - «Кремінь» (Кременчук) - 0:0


Арбітр: Максим Поліщук (Кривий Ріг). Асистенти арбітра: Дмитро Шпак, Єгор Дзюбас (обидва - Кривий Ріг)

«Гірник»: Дмитро Черниш (ГНП, 46) - Сергій Гвоздевич (Віталій Заєць, 46), Владислав Соседко (Микита Гамонов, 46), Андрій Голуб (Володимир Швед, 46), Гліб Попчук (Дмитро Левчук, 46) - Андрій Григорик (к) (Владислав Корнийко, 46), Ігор Бука (Кирило Береза, 46), Андрій Шмат (Максим Кобилинський, 46), Ігор Яровой (ГНП, 46), Іван Стороженко (Антон Литвин, 46) - Олександр Прялкин (ГНП, 46). Головний тренер: Геннадій Приходько

«Кремінь»: 1. Андрій Олійник, 2. Богдан Бичков, 5. Валерій Курелєх, 21. Сергій Ченбай, 6. Дмитро Ентін, 3. Владислав Піскун, 13. Сергій Вовкодав, 15. Денис Бєлоусов, 20. Юрій Павлик, 11. Сергій Степанчук, 14. Ігор Тимченко (к). У 2 таймі виходили: 30. Віталій Онопко, Іван Куць, 10. Ваге Саркісян, 22. Данило Іванченко, 4. ГНП, 16. ГНП. Запасні: 9. Кирило Тимошенко. Головний тренер: Ігор Столовицький

*ГНП- гравець на перегляді



Перший напівмомент створили в дебюті гості, коли Тимченко трохи не встиг у воротарському на скидку партнера. Тут же помилкою Соседко мало не скористався Піскун, пробивав з лінії штрафного після скидки Павлика - поруч зі штангою.


«Гірник» зумів відповісти незабаром, коли потужно метрів з 25 стріляв Стороженко, але м'яч злетів вгору. У господарів традиційно були активні фланги, де грали Бука і Стороженко.


Найреальніший шанс забити втратив до перерви Шмат, коли його вивели віч-на-віч з Олійником. Андрій пробивав на техніку, але воротар легко заволодів м'ячем.


Початок другої половини залишилося за «Кременем». Другий склад «Гірника», здавалося, ще не встиг увійти в гру. Тимченко пробачив гірників після подачі з кутового, пробивши з другого поверху трохи неточно, а потім в ході контратаки воротар-початківець врятував після пострілу в упор «дев'ятки» гостей.


Ну а свій самий найбільший шанс відкрити рахунок гірники не використали на 55 хвилині. Нападаючий-новачок вискочив на побачення з кіпером після хорошої передачі Литвина, і був збитий.


До 11-метрової позначки підійшов Гамоні, впевнено виконував пенальті на ДЮФЛівському рівні. Але, на цей раз, впоратися з нервами Микиті не вдалося. Воротар вийшов переможцем з дуелі...


 


В часі, який залишився до фінального свистка ближче до успіху був «Кремінь». Зокрема, вийшов на заміну Саркісян. Але рахунок так і залишився незмінним. Бойова нулівка.


Наступний матч "Кремінь" зіграє в Дніпрі з СК "Дніпро-1". Матч відбудеться 27 червня о 17.00. 

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ФК "Гірник" Джерело відео: ФК "Гірник"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх