Радикал рассказал «Телеграфу», когда они снимут Ульяну Супрун

16.06.2018, 11:30 Переглядів: 3 063

 

И как используют для этого горсоветы на местах

Нардеп-радикал Игорь Мосийчук рассказал «Телеграфу», что радикалы всерьез настроены снимать с поста и. о. министра здравоохранения Ульяну Супрун. Сделать это они собираются уже этой осенью. А используют для достижения цели горсоветы на местах. Радикалы называют и. о. министра «Доктор Смерть» и очень критично оценивают её деятельность.


«ТелеграфЪ» спросил:

– Яким чином ви приберете Супрун?

 
Игорь Мосийчук ответил:


– Дуже простим. Ми хотіли звернутися до суду, але там вже є судовий позов. Він заморожений і підвішений у керованих українських судах, але він є. Я думаю, що ми влітку, коли парламент у відпустці, проведемо по країні кампанію, де місцеві ради на сесіях оцінять стан медичної реформи, оцінять роботу МОЗУ. І коли ми на осінь прийдемо до парламенту з ящиками рішень місцевих рад про незадовільність роботи Супрун, і того, що відбувається у медичній галузі, то Володимиру Борисовичу Гройсману, який виступає адвокатом Доктора Смерть та її поплічників, доведеться приймати рішення. Він же хоче бути політиком, нехай вчиться приймати рішення і відповідати за їх наслідки. За Супрун стоять кукловоди західні, а мета їхня – розвалити фармацевтичну галузь в Україні і завозити сюди ліки, в яких підійшов прикінцевий термін використання!


Нардеп Мосийчук сообщил, что он голосовал против медреформы, так как не видит в ней «ничего, кроме перераспределения денег, и ни слова о страховой медицине». Также он сделал ряд серьезных заявлений о деятельности МОЗ Украины, не подтвержденных документами. Мы сможем опубликовать их, если нардеп – как обещал – 18-19 июня опубликует документы, подтверждающие его заявления.

 

Не исключено, что радикалы действительно попытаются инициировать на местах проведение сессий для оценки деятельности МОЗ. Тогда и депутатам Кременчугского горсовета придется столкнуться с этой проблемой.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх