В кінці робочого дня: як «Лубни» виходить в Чорне море

12.06.2018, 18:01 Переглядів: 3 615

 

Контрольні виходи ще трьох новозбудованих малих броньованих артилерійських катерів, серед яких «Кременчук», також відбудуться найближчим часом

Малий броньований артилерійський катер «Лубни» успішно проходить завершальний етап заводських ходових випробувань перед прийняттям до складу надводних сил військово-морського флоту України. Спільно з представниками промисловості, екіпаж перевіряє усі характеристики та можливості катера.


Катер перевірили у штормових умовах на маневревість, випробувавши різну швидкість ходу та потужність двигуна. А на морському полігоні провели перевірку озброєння та систем спостереження.


- Катер фактично вже знаходиться на фініші по прийому, - зазначив перший заступник командування ВМС ЗСУ, голова комісії Андрій Тарасов.


За його словами, всі поставлені під час випробування завдання були успішно виконані. Контрольні виходи ще трьох новозбудованих малих броньованих артилерійських катерів, серед яких «Кременчук», також відбудуться найближчим часом. Якщо все буде вдало, то докінця року усі четверо стануть в стрій бойових одиниць флоту.



Нагадаємо, у грудні минулого року чотири нових катери, які збудували для ЗСУ, отримали назви: «Лубни», «Вишгород», «Нікополь» та «Кременчук». 

Автор: Альона Душенко Джерело відео: Телерадіостудія Бриз МО України
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх