Кременчуцького боксера Віктора Вихриста відправили на Донбас (доповнено)

13.05.2018, 09:04 Переглядів: 3 853

 

Віктор Вихрист та Олександр Хижняк були помічені в зелених беретах прикордонної служби України

Двоє боксерів з Полтавщині Віктор Вихрист й Олександр Хижняк відвідали Донеччину. Боксери були помічені в зелених беретах Державної прикордонної служби України.


 


Донецько-Луганське регіональне управління базується у Краматорську. Управління розпочало свою роботу в березні цього року.


 


Члени спортивного комітету Держприкордонслужби України спочатку завітали до міста Кремінна, де розташований Луганський обласний  фізкультурний центр «Олімп». За інформацією прес-служби Федерації боксу україни під час візиту, боксери Вихрист Віктор, Хижняк Олександр та Замотаєв Дмитро провели практичні заняття із юними боксерами. 


Крім того, серед дітлахів Луганщини провели змагання з легкої атлетики. До нагородження юних спортсменів приєднались Олімпійські чемпіони.


Наступного дня олімпійці-прикордонники приїхали до спортивного комплексу «Металург», що розташований в місті Бахмут Донецької області. Тут на них також чекала тепла зустріч зі спортсменами школи олімпійського резерву, яка переїхала з окупованого бойовиками Донецька. Спочатку почесні гості були нагороджені пам’ятними медалями «100 років прикордонній охороні», отримали подарунки від місцевих спортсменів та почули теплі привітання і слова подяки від начальника Донецько-Луганського регіонального управління Володимира Бондаря.


Автор: Альона Душенко Джерело фото: СДЮШОР Джерело відео: Державна прикордонна служба України
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх