Кохання, таємниця, страх та бажання: що новенького кременчужанам почитати на вихідних

12.05.2018, 11:10 Переглядів: 2 163

 

Якщо вікенд ви вирішили провести вдома, то, спеціально для читачів ТЪ, бібліотекар відділу абонемента ЦМБ ім. Горького Наталія Манжеліївська підготувала чергову добірку книжкових новинок

   
   
 
 

Анна Тарнава «Бажання поверненню не підлягають».

Успішна кар’єра, подорожі, романтика – це бажання, які досяжні для будь-якої жінки, але часто ми забуваємо про них серед численних щоденних клопотів. Головна героїня Леся піддає сумніву традиційні стереотипи і раптом вирішує спробувати щось ризиковане і несподіване для себе – жити так, як їй хочется.

На своєму шляху вона мусить подолати власні сумніви і страхи, але будучи позитивною людиною з добрим серцем і почуттям гумору, врешті-решт зрозуміє, що цілком щаслива.

      
  
 

«Историк» Элизабет Костова.

Еще до выхода книги в свет были куплены права на ее перевод на 16 языков. Это захватывающая смесь загадок прошлого, мистики и реальности.

Старинный манускрипт и пачка пожелтевших писем – ключ к тайне графа Дракулы. К тайне, разгадать которую пытались многие. И многие поплатились за это жизнью…

Но даже это не остановило молодую женщину-историка, стремящуюся найти истину в страшных легендах о Владе Цепеше, талантливом полководце и, в то же время, кровавом маньяке.

    
  
 
 

Келли Риммер «Без тебя».

Если вам нравятся книги Джоджо Мойес и Николаса Спаркса, то этот трогательный и драматичный роман станет для вас откровением.

Босая хрупкая женщина с большой сумкой через плечо подобно метеору ворвется в жизнь обычного офисного клерка Каллума Робертса. Она научит его любить рассвет, мокрый песок и вегетарианскую пиццу. Настоящее будет казаться им таким прекрасным, что они не станут думать о том, что ждет их впереди. Каллум – от безраздельного счастья, а Лайла – потому чтознает о своем будущем все…

  
 
   
 
 

Марина та Сергій Дяченки «Віта Ностра».

Це роман про те, як стати дорослим, пізнати себе, про біль і страх. Істинний страх, коли боїшся, що щось може статися з твоїми близькими, коханими, рідними, беззахисними, та ще й через твою провину, змушує Сашу Самохіну вступити до дивного інституту Спеціальних Технологій, де студенти схожі на чудовиськ, а викладачі – на занепалих янголів. І життя її перетворюється на жахіття.


Автор: Руслана Горгола Джерело фото: goodfon.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх