Вовчі історії, мрії та незнайомець у чорному: що кременчужанам почитати на вихідних

5.05.2018, 14:03 Переглядів: 2 210

 

Якщо цей короткий вікенд ви вирішили провести вдома, то, спеціально для читачів ТЪ, бібліотекар відділу абонемента ЦМБ ім. Горького Наталія Манжеліївська підготувала чергову добірку книжкових новинок

    
 
 
 

Галина Вдовиченко «Тамдевін. Вовчі історії замку Гербуртів».

Містичний подих Карпат, вологе лісове повітря, аромат прілого листя, чоловік, жінка, самотність, кохання та … вовки.

У далекому карпатському селі поблизу старовинного замку легко заблукати у просторі і часі. Саме у цих краях науковець Юрко вівчає поведінку вовків у природному середовищі. Він опікується трьома вовченятами, які втратили батьків. І дикому гірському урочищі людина намагається жити за законами вовчої зграї, які іноді здаються більш досконалими. Несподівана зустріч із художницею Анною, яка приїхала у село відпочивати, назавжди змінює їхні долі.

     
  
 

Шэрил Стрэйд «Дикая. Опасное путешествие как способ обрести себя».

Это реальная история молодой женщины, которая описала все то, что ей пришлось пережить.

Потеряв мать, разрушив свой брак и связавшись с наркоманом, Шерил дошла до той черты, за которой зияла бездна. Ей нужна была веская причина, чтобы начать новую жизнь и спасти себя. И она в одиночку отправилась в пешее путешествие длиной 1770 км. Полное опасностей приключение позволило Шерил кардинально изменить свою жизнь, обрести душевное равновесие и гармонию.

   
  
 
 

Диана Сеттерфилд «Беллмен и Блєк, или Незнакомец в черном».

В детстве Уильям Беллмен убивает из рогатки грача. Поступок этот вскоре забывается, но имеет непредсказуемые и трагические последствия через много лет, когда Уильям уже вырос, стал уважаемым человеком, счастливо женатым, отцом четырех детей.

Ведь грачи не забывают ничего… И вот ночью на кладбище, Уильям заключает невероятную сделку с незнакомцем в черном, таинственным образом вошедшим в его жизнь; сделку которая навсегда изменит судьбу Уильяма.

  
 
  
 
 

Барбара Шер «Мистецтво мріяти. Як отримати те, чого насправді бажаєш».

Пригадайте, ким ви мріяли бути, допоки життя не внесло жорсткі корективи, якими талантами були обдаровані. І дайте відповідь на непросте запитання: «Ким би ви могли стати?». У цій книжці зібрані цікаві та оригінальні поради, що допоможуть визначитися з цілями та навчитися долати труднощі, перебороти свій страх та рухатися вперед. Адже життя занадто коротке, аби марнувати його.

Автор: Руслана Горгола Джерело фото: Мир идей
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх