«Доки є бодай одна спроба – ти не програв», - капітан «Кременя» про нічию з «Балканами»

2.05.2018, 17:58 Переглядів: 4 083

 Кремінь зіграв передостанній домашній матч в сезоні

2 травня футболісти Кременя вдома прийняли Балкани. Матч завершився з рахунком - 1:1


«Кремінь» - «Балкани» - 1:1 (0:1)

Голи: Ходуля 60 - Якубов 45+1

«Кремінь»: Олійник, Бичков, Ходуля, Ченбай, Курелєх (Саркісян, 87), Піскун (Квачов, 83), Вовкодав (Богданов, 78), Горват (Бєлоусов, 84), Янаков, Степанчук, Тимченко. Головний тренер: Сергій Ященко

«Балкани»: Паламарчук, Саламаха, Юречко, Платунов, Ільницький, Пєнов (Георгієв, 57), Гарилюк, Златов (Гончаренко, 57), Якубов, Пархоменко (Любчак, 86), Райчев (Кабанюк, 73). Головний тренер: Андрій Пархоменко



«Кремінь» не збирався відсиджуватися в обороні і вже з перших хвилин пішов в наступ. Кілька моментів було в команди, але не вистачало чогось «синьо-білим» для завершального етапу, то пробивали повз ворота, то м’яч летів прямо в руки голкіперу. До перерви гостям вдалося відкрити рахунок. У доданий арбітром час Райчев віддав пас на Яубова, який пробив прямо над голкіпером.


У другому таймі «Кремінь» розпочав навалу на ворота суперника. Надійний захист «Балкан», який щільно грав в своїй зоні допустився помилку, якою й скористалися господарі. Після розіграшу кутового Піскун підкорегував пас  Степанчука й віддав його на Ходулю, а Ілля відправив м’яч у дев’ятку. «Балкани» намагалися на контратаках відігратися, навіть змусили голкіпера «Кременя» Андрія Олійника в неймовірному сейві парирувати удар гостей.


 


Голкіпер «синьо-білих» Андрій Олійник зауважив, що команда втратила очки, аніж здобула одне:

- Другий тайм добре зіграли, але не додали. Могли забивати. Були моменти, але не вийшло. Треба було у першому таймі забивати. 


Капітан «Кременя» Ігор Тимченко після гри зазначив:

- «Балкани» хороша команда, вони в першому таймі нам не давали грати. Після перерви вони підсіли й ми своїми діями їх переграли зрівнявши рахунок. На жаль, не змогли вирвати перемогу, а нічия залишає нам поки шанси залишитися у Першій лізі. Ми знали, що це дуже важлива гра, нас навіть нічия не задовольняла. Ми налаштовувалися на перемогу та готувалися до цієї гри. Важкий був виїзд до Чернігова... Шанс завжди залишається. Завжди згадую слова Бубки: «Доки є бодай одна спроба – ти не програв». У нас ще є спроба, якою ми спробуємо скористатися.


Головний тренер «Кременя» Сергій Ященко після гри розповів, що «Балкани» для нашої команди незручний суперник, адже за весь час зустрічей нам ще не разу не вдалося перемогти їх ( 1 поразка та 3 нічиїх з рахунком 1:1 – ред.):


- Сьогодні була ключова гра, він неї багато вирішувалося. Ми налаштовувалися лише на перемогу. Тим не менш хвилювання, відповідальність у першому таймі та плюс погодні умови - спека… Думаю все-таки хвилювання та відповідальність не дали нам зіграти у першому таймі, як ми зіграли у другому. У другому таймі ми заспокоїли хлопців, сказали, щоб вони вірили в свої сили. Ви бачили, що у другому таймі все було по іншому. Зіграй так у першому таймі, маючи моменти, могли бути голи. Але що зробиш? одна помилка призвела до того, що суперник забив гол. Ми також мали моменти, але реалізували тільки один. Будемо грати до кінця, незалежно від того на якому місці в турнірній таблиці ми знаходимося. Будемо грати до кінця.

 

Керманич «Балкан» Андрій Пархоменко:

- Не буду лукавити, нас нічия влаштовували. Звичайно ми не грали на нічию і команда грала на перемогу: ми перекрили зони та намагались контратакувати. Враховуючи, що це домашнє поле «Кременя» нам було важче прилаштуватися до поля. На початку гри на нас був великий тиск з боку суперника, але ми впоралися. «Кремінь» майже моментів не створював. У нас був непоганий контроль м’яча, хоча і не було таких «залізних» моментів, але були хороші передумови, можливо десь підводила остання передача. Кінцівку першого тайму ми провели шикарну – останні 15 хвилин ми повністю контролювали м’яч. Й все йшло до того, що у нас будуть гольові моменти. Так і вийшло. Після забитого голу нам важко адаптуватись деякий час. У другому таймі «Кремінь» закономірно забив. Вони нагнітали, бігли, брали на себе, дуже сильно індивідуально працювали в атаці, й нам необхідно було знайти контратаку. Ми почали багато втрачати м’яч і як наслідок суперник перехопив ініціативу й отримав впевненість забивши гол. Після цього ми знову почали грати і футбол. Суперник більше грав довгими передачами, намагався нагнітати за рахунок Тимченка, в деяких моментах створювали тиск.


Результати 31 туру

«Суми» - «Авангард» - 2:1

«Черкаський Дніпро» - «Арсенал» - 1:0

«Кремінь» - «Балкани» - 1:1 

«Геліос» - «Полтава» - 0:2

«Миколаїв» - «Гірник-Спорт» - 1:0

«Нафтовик-Укрнафта» - «Жемчужина» - 1:0 

«Інгулець» - «Рух» - 1:0 

«Волинь» - «Колос» - 0:1

«Оболонь-Бровар» - «Десна» - 0:2


Турнірна таблиця

 


Розклад 32 туру, 6-7 травня

«Рух» - «Геліос»

«Гірник-Спорт» - «Інгуець»

«Десна» - «Миколаїв»

«Авангард» - «Кремінь»

«Балкани» - «Оболонь-Бровар»

«Полтава» - «Волинь»

«Колос» - «Черкаський Дніпро»

«Жемчужина» - «Суми»

«Арсенал» - «Нафтовик-Укрнафта»


6 травня "Кремінь" зіграє в Краматорську з "Авангардом" (через перебір жовтих карток гру пропускає Квачов), 12 травня вдома прийме "Жемчужину", а 19 на виїзді зіграє з "Арсеналом".

Автор: Альона Душенко Джерело відео: ФК Балкани
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх