Розвідника з Кременчука судитимуть за підтримку терористичної організації «ЛНР»

12.04.2018, 17:32 Переглядів: 5 819

 

22-річний кременчужанин служив у «народнії міліції Луганської народної республіки»

Кременчужанина-терориста судитимуть за підтримання терористичної організації «ЛНР». За інформацією прес-служби прокуратури, прокуратура Полтавщини направила до суду обвинувальний акт для заочного засудження розвідника терористичної організації «ЛНР».  
 
За процесуального керівництва прокуратури Полтавської області  слідчим відділом Управління СБУ в області завершене досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно учасника не передбаченого законом збройного формування, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 258-3 КК України (участь у терористичній організації).

 
Під час досудового розслідування встановлено, що 22-річний кременчужанин у грудні 2015 року, перебуваючи на території Луганської області, за власною ініціативою, підтримуючи ідеї та мету створення терористичної організації «ЛНР», вступив до так званої «2-ї окремої мотострілкової бригади 2-го армійського корпусу народної міліції Луганської народної республіки», де був розвідником.

 
Зважаючи на те, що обвинувачений до цього часу продовжує перебувати на непідконтрольній українській владі території, процесуальні керівники прокуратури Полтавщини та слідчі СВ УСБУ в області прийняли рішення про проведення щодо нього спеціального досудового розслідування, за результатами якого обвинувальний акт направлений до суду для заочного засудження.

Теги: війна АТО
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх